i-Sinar KWSP Pengeluaran 10% daripada Akaun 1

i-Sinar KWSP Pengeluaran 10% daripada Akaun 1 Pendahuluan maksimum pertama antara RM4,000 hingga RM10,000 Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) mengumumkan perincian dan kelayakan akses ke Akaun 1 bagi kemudahan i-Sinar. Setelah meneliti dan menilai keadaan semasa, KWSP telah mengambil langkah untuk memperluaskan skop i-Sinar yang merangkumi ahli yang kehilangan pekerjaan, diberi cuti tanpa gaji atau tiada

Deepavali Ride – My First 20KM :p

Deepavali Ride – My First 20KM | Ecehhhhh. Tajuk beriya sangat kau punya ride. Mengayuh sebulan sekali pun nak kecoh la Ummi ni. Babah kayuh tetiap minggu kot hahaha. Alhamdulillah ada juga lah exercise dari tercongok kat rumah di hari Deepavali. Babah dah mengayuh ke Forest City pagi, jadi petang turn Ummi untuk mengayuh dengan

Cara Menyediakan Longan 14Kampung Instant Pack Keluaran Empayar 14Kampung

Cara Menyediakan Longan 14Kampung Instant Pack Keluaran Empayar 14Kampung| Cerita hujung minggu. Sambil-sambil lipat baju yang tak siap-siap tu, sempat juga Ummi menjerang air untuk buat homemade air longan hehe. Peminat air longan lah katakan. Sejak dah berkenalan dengan air longan dan air cikong dari Empayar 14Kampung ni, Ummi rasa ketagih nak minum air longan

SOP Di Stesen Minyak

SOP DI STESEN MINYAK 1. Bagi individu yang melakukan pembayaran atau transaksi dalam kedai di stesen minyak sama ada untuk membuat pembayaran petrol/ pembelian barangan/ mengeluarkan duit di ATM, perlu mendaftar melalui aplikasi My Sejahtera/ manual. 2. Bagi individu yang menggunakan surau dan tandas juga perlu mendaftar melalui aplikasi My Sejahtera/ manual. 3. Individu yang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!