Chillax Market di EduCity Sports Complex – 12 October 2019

Chillax Market di EduCity Sports Complex – 12 October 2019 | Hai uolls especially warga Gelang Patah/ Iskandar Puteri.. dah ada plan ke weekend ni? Kalau belum jom ramai-ramai kita meriah event best ni. CHILLAX MARKET 📍EduCity Sports Complex, Iskandar Puteri. 🗓️ 12 October 2019 (Sabtu) Apa yang best di Chillax Market? Kalau nampak Ummi […]

43 total views, no views today

Ilham Syahmi’s New Look!

Ilham Syahmi’s New Look! | Assalamu’alaikum. Cerita last week. Akhirnya Abang Iham specky like Ummi and Babah hahaha. Kemana tumpahnya rabun kalo tak ke anak. Ehhhh.. Sebenarnya dari darjah satu dia dah cakap dia tak nampak. Cikgu pun ada bagitahu, tapi Ummi ni in denial mode. Sorry Ilham. Ummi macam tak boleh terima kenyataan pulak […]

46 total views, no views today

Program Jom Hijau MBIP 2019

JOM MENANGI HADIAH UTAMA RM 3000 PROGRAM JOM HIJAU MBIP 2019 Perhatian kepada seluruh warga Iskandar Puteri! MBIP menjemput seluruh warga Iskandar Puteri bagi menyertai program jom hijau 2019 secara PERCUMA. Program ini adalah satu program pertandingan kecerian landskap di seluruh kawasan MBIP. Pelbagai kategori dipertandingkan antaranya : – Rumah persendirian – Sektor Kerajaan– Sektor […]

78 total views, no views today

Opening Ben’s Independent Grocer (B.I.G) Mall of Medini – 3 October 2019

Pembukaan Ben’s Independent Grocer (B.I.G) Mall of Medini – 3 October 2019 | Assalamu’alaikum. Info untuk warga Iskandar Puteri/ Gelang Patah. Bolehlah cuci mata tengok apa yang murah sempena promosi pembukaan Ben’s Independent Grocer (B.I.G) di Mall of Medini hari ini 3 Oktober 2019. Kat bawah ni info dari flyers mengenai promosi dan boleh join […]

64 total views, no views today

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!