Category: Anniversary

18 October 2020 | Happy 12th Wedding Anniversary My Dear Husband!

18 October 2020 | Happy 12th Wedding Anniversary My Dear Husband! | Alhamdulillah.. 12 years and still counting. Terima kasih untuk segalanya. Terima kasih kerana menerima setiap kekurangan yang ada pada seorang isteri yang tak sempurna. Semoga jodoh kita hingga ke syurga. Semoga Allah panjangkan usia kita berdua untuk sama-sama membesarkan anak-anak. I am blessed!

Yeppi 9th Yenniversary Babah (18/10/08 – 18/10/17)

Yeppi 9th Yenniversary Babah (18/10/08 – 18/10/17) Alhamdulillah untuk tahun ke 9. Kali ni kita celebrate bersama dengan Deepavali.. amma! Menu sempena yenniversary hari ni, murukku, vadei, tosei, chapati dan kari mamak. Deal? hahaha. Weekend kita bercanda di pasiran pantai bersama hero-hero kecil wokeh. Thank you for being there, especially when times get difficult. I

8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas

JBorn Cafe & Bistro No.8 Jalan Cengkerik 4, Kempas Town Centre, 81200 Johor Bahru, Malaysia Halal Restaurant in Johor BahruOpens at 4:00pm – 11:00pm(bangunan belakang @mart Kempas) alhamdulillah, setelah berhempas pulas berfikir dimanakah lokasi sesuai untuk small anniversary celebration untuk kami empat beranak, akhirnya babah pilih JBorn Cafe & Bistro. walaupun pada peringkat awal, ummi

7th Anniversary Dinner Treat 18 Oct ‘15 @ The Substitutes Kitchen, Dataran Larkin

oh lamanya tak bersiaran dari blog chokia ni. puan belog busy yang amat. start dari awal bulan busy dengan training volleyball dan netball. balik rumah dah penat, nak on PC pun tak larat. ngempengkan syamil dengan ummi sekali jalan hehehe. eh dah melalut cerita lain pula. kan nak cerita pasal dinner treat sempena wedding anniversary

7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

abaikan fizikal kami yang selim melim 7 tahun lepas. ohhh masa ni pinggang mak macam kerengga uolls. sekarang? kumpul beratus ekor kerengga pun tak dapat jumpa mana satu yang mirip pinggang mak.. ekeke.. abaikan juga muka pengantin yang first time kena solek beriya tu. saya memang tak minat bersolek. hehe. Every year, our anniversaryBecomes more

5 Wonderful Years.. Alhamdulillah ;)

|scheduled entry|     alhamdulillah 18 oktober 2013 genap 5 tahun usia perkahwinan kami.. syukur ya Allah.. 5 tahun yang penuh dugaan.. angan2 nak sambut 4 beranak tahun tak kesampaian.. Allah ada perancangan terbaik..   macam biasa tak sah rasanya kalau tak celebrate.. plan punya plan punya plan.. yok bah kita celebrate kat “Absolute Thai”
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!