Author: Hernee Nazir

Kempen Beli Barangan Malaysia Sempena 11.11 di PGMall

Kempen Beli Barangan Malaysia Sempena 11.11 di PGMall | Beberapa hari lagi akan masuk bulan baru, bulan November. Semestinya ia adalah tarikh yang dinanti-nanti oleh penggemar online shopping. Apa lagi kalau bukan “11.11 Sales”. Kebanyakan online shop mengambil peluang membuat jualan istimewa sempena tarikh yang cun ni. PGMall juga tidak ketinggalan dan bakal mengadakan Kempen

Salam Maulidur Rasul 1442H/2020M

Salam Maulidur Rasul 1442H/2020M | Salam Maulidur Rasul 1442H kepada semua umat Islam di seluruh pelusuk dunia. Jom perbanyakkan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W. Semoga kita dapat menghayati sirah-sirah Rasulullah dan mengamalkan segala sunnah-sunnahnya. إِنَّ اللَّـهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا (Surah al-Ahzab: 56) Maksudnya:

Lunch di DubuYo Paradigm Mall

Lunch di DubuYo Paradigm Mall | Buat pertama kali Ummi menjejakkan kaki ke Paradigm Mall hahaha. Kesian Ummi ko kan. Selama ni ada juga invitation event di Paradigm Mall tapi sekali pun Ummi tak pernah join. Thanks lah officemate yang menjebakkan Ummi ke sini hehe. Dah settled misi kami mencari sesuatu di sini terus plan

Cara Mudah Pembiakan Pokok Lidah Mak Mentua Menggunakan Air (Water Propagation)

Cara Mudah Pembiakan Pokok Lidah Mak Mentua Menggunakan Air (Water Propagation) | Cerita masa PKP, lama sangat kan terperuk di rumah jadi macam-macam aktiviti dibuat. Antaranya macam biasalah membelek Ummi Ilham’s Mini Garden. Ummi lupa sebenarnya bila mula Ummi potong keratan Snake Plant aka Lidah Mak Mentua rasanya macam dalam bulan April eh kejap macam
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!