Kursus Jahitan 2019 Anjuran Yayasan Penyayang Iskandar Puteri

KURSUS JAHITAN 2019 Anjuran: Yayasan Penyayang Iskandar Puteri KURSUS PAKAIAN MUSLIMAH Tarikh Kursus : 04hb – 09 Ogos 2019 Yuran Penyertaan : RM 212.00 KURSUS LANGSIR Tarikh Kursus : 18hb – 23 Ogos 2019 Yuran Penyertaan : RM 264.00 KURSUS PAKAIAN LELAKI Tarikh Kursus : 25hb – 30 Ogos 2019 Yuran Penyertaan : RM 168.00…Continue reading Kursus Jahitan 2019 Anjuran Yayasan Penyayang Iskandar Puteri

5 total views, 5 views today

Travelog Bandung | Floating Market Lembang

Travelog Bandung | Floating Market Lembang – Assalamualaikum. Oleh kerana dah banyak sangat cerita tergantung tersangkut terkelendat jadi Ummi tekad nak siapkan entri Travelog Bandung by hook or by crook. Cekonon je ayat tengah semangat memang lain macam sikit hahaha. Rasa-nya memang genap 3 tahun pun belum tentu siap cerita Bandung ni apalagi cerita Sabah yang…Continue reading Travelog Bandung | Floating Market Lembang

9 total views, 8 views today

Shangri-La Launches Global #MyShangriLa Photography Contest

Shangri-La Launches Global #MyShangriLa Photography Contest Invites Guests and Travellers to Share Moments of Joy with Hashtag #MyShangriLa  Irresistible Prizes & All-Inclusive Getaway Await the Most Inspiring Shangri-La Moments Shangri-La Hotels and Resorts announced the global launch of #MyShangriLa Photography Contest today. The 6-month contest aims to give new meaning to ‘Shangri-La’ – a memorable,…Continue reading Shangri-La Launches Global #MyShangriLa Photography Contest

7 total views, 7 views today

My So Called “Me Time”

My So Called “Me Time” | Assalamu’alaikum. Tajuk macam beriyakan. Macam “Me Time” nya tu 5 hari hahaha. Bila dah start jadi mak-mak ni faham-faham je lah. Masa banyak habis dengan anak-anak. Memang susah la nak jumpa masa bersendirian unless working mom ada la masa kat office yang tanpa gangguan anak-anak. Untuk ibu-ibu hebat yang…Continue reading My So Called “Me Time”

23 total views, 23 views today