Category: Foods Review

Lunch di DubuYo Paradigm Mall

Lunch di DubuYo Paradigm Mall | Buat pertama kali Ummi menjejakkan kaki ke Paradigm Mall hahaha. Kesian Ummi ko kan. Selama ni ada juga invitation event di Paradigm Mall tapi sekali pun Ummi tak pernah join. Thanks lah officemate yang menjebakkan Ummi ke sini hehe. Dah settled misi kami mencari sesuatu di sini terus plan

Mee Siput Sedap by Mama Hayyan

Mee Siput Sedap by Mama Hayyan | Ummi ni sejenis pantang dengar orang jual makanan, semua pun nak dibelinya. Lagi-lagi kalau yang menjual tu kawan-kawan rasa tak sampai hati kalau tak support. Boleh gitu hahaha. Ada kawan kata, buka status whatsapp Ummi je nampak makanan. Buka je nampak makanan hehe. Ok kali ni Ummi nak

Sejukkan Tekak di Shake Shake Sunway Big Box

Sejukkan Tekak di Shake Shake Sunway Big Box | Cerita hari cuti public holiday, selepas penat mencuci mata di Sports Direct Sunway Big Box, Ummi dan kawan-kawan JDT Blogger menyejukkan tekak di Shake Shake. Bukan senang nak dapat berkumpul macam ni, maklumlah masing-masing ada komitmen sendiri. Tak semua antara kami ni full time blogger, mostly
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!