Berbuka Puasa di Mana Cafe Puteri Harbour

Berbuka Puasa di Mana Cafe Puteri Harbour | Alhamdulillah sempat meluangkan masa berbuka puasa dengan adik-adik, adik ipar dan anak-anak buah sebelah Babah Ilhams. Babah open table. Lokasi pilihan Mana Cafe, Puteri Harbour. Boleh tahan banyak pilihan makanan. Ada lebih kurang 80 jenis menu yang dihidangkan. Pilih saja mana suka. Antara gambar yang sempat Ummi

PdPR 2 Minggu Selepas Cuti Aidilfitri

PdPR 2 Minggu Selepas Cuti Aidilfitri | Bersiap sedialah ibu ayah untuk kembali beraksi sebagai guru sepenuh masa di rumah masing-masing. Sila tingkatkan tahap kesabaran anda semua termasuklah Ummi Ilhams. Sama-sama kita berdoa agak urusan kita, guru-guru dan anak-anak dipermudahkan. Pelajar sekolah akan bermula cuti : 7 Mei 2021 sehingga 15 Mei 2021 (Kumpulan A).

5 Sebab Korang Kena Beli Kurta KACAX

5 Sebab Korang Kena Beli Kurta KACAX | Korang dah start shopping raya ke tu? Alhamdulillah untuk tahun ni, kami dah buat persiapan awal seawal sebelum Ramadan menjelma. Bukan sebab tak sabar sangat nak beraya, sebab Ummi malas nak bersesak-sesak dengan anak-anak di bulan puasa nanti. Jadi kita buat persiapan awal. So far boleh dikatakan

Ayam Brand Kongsi Lima Juadah Nostalgia Ramadan yang Mudah dan Lebih Berkhasiat

Ayam Brand Kongsi Lima Juadah Nostalgia Ramadan yang Mudah dan Lebih Berkhasiat | Santan ialah makanan utama dalam kalangan rakyat Malaysia lebih-lebih lagi pada bulan Ramadan dan Raya untuk rasanya yang begitu nostalgia, lemak berkrim dan sihat untuk dihidang dalam apa jua juadah masakan. Ayam Brand ™ memahami kesukaran rakyat Malaysia yang rindu akan rasa

‘Hibah Sebelum Rebah’ Caruman Hanya RM30 Sebulan

‘Hibah Sebelum Rebah’ Caruman Hanya RM30 Sebulan Hidup ini bukan selalunya cerah. Sekali kala badai melanda. Mungkin akan berlaku kemalangan, kematian, hilang pekerjaan, sakit kritikal mahupun cacat kekal dan hilang upaya. Apabila berlaku kematian, untuk urusan faraid, keluarga akan kumpul geran-geran rumah, kereta, tanah atau dokumen EPF, akaun bank dan lain lain untuk di istihar

Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Tahun 1442H/ 2021M Bagi Seluruh Negeri Johor

Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Tahun 1442H/ 2021M Bagi Seluruh Negeri Johor | Assalamu’alaikum. Perkongsian Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Tahun 1442H/ 2021M Bagi Seluruh Negeri Johor, sebagai rujukan bersama menanti kemunculan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga Allah panjangkan usia kita untuk bertemu dengan bulan yang penuh barakah. Semoga Allah permudahkan urusan kita dan menghapuskan wabak
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!