Babywearing (bakal berkongsi info dengan lebih banyak, my future BW journey, program,aktiviti, kelab)
Shaklee (kehebatan produk Shaklee yang saya sendiri adalah testimninya)
yang terbaru saya akan kongsikan mengenai Buku-buku Bahasa Inggeris Yang Terlajak Laris tu.. tapi saya akan cuba praktikkan dulu pada anak syurga saya.. Ilham Syahmi.. stya tuned ye
Kisah blog saya minggu ini..
isnin.. ada orang PM tanya macamana cara2 nak kekal cergas dan cara nak menjaga Hb sepanjang sepanjang hamil. Saya cadangkan beliau dengan“Set Hamil Shaklee” Alhamdulillah, testimoninya memang pada diri saya sendiri.
selasa.. dapat whatsapp dari seorang ibu menyusu dari seri kembangan, minta bantuan dalam penyusuan susu ibu.. susu merundum katanya.. alhamdulillah saya dah pun share apa yang patut dibuat.. harap2 dipermudahkan perjuangan penyusuan ibu tersebut. good luck puan! jangan lupa buat apa yang saya syorkan tu ye.
rabu.. dapat pm dari seorang kakitangan KEMAS Seremban, nak jemput saya buat demo bento untuk guru2 KEMAS nun jauh kat seremban.. so far saya hanya mampu bagi idea secara maya dan bagi buku2 yang boleh jadi rujukan.. termasuklah mengajak beliau join Kelab Bekal / Bento Malaysia.. siap pesan lagi.. insyaAllah kalau tak ada aral melintang, nantikan kemunculan bento2 simple saya di Majalah Ibu dan Anak keluaran Januari 2015. hehehe.
khamis.. harapan saya, semoga ada yang berminat untuk mengahdiahkan buku “Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris” untuk dihadiahkan kepada naka tersayang.. pm/sms/whatsapp saya ye.. saya sedia membantu 😉
harap2 apa yang saya share di blog dapat memberi manfaat kepada ibu bapa di luar sana.
walaupun blog saya tu blog ala kadar jek kan. :p
semoga saya diberi kekuatan untuk terus berkongsi apa saja yang boleh memberi manfaat kepada orang lain.
insya Allah
to all readers..
thanks for reading my blog ye.. saya sangat2 hargainya.. nahhhhh
Leave a Reply