Sundate with The Ilhams & Zara Safiyya

Cerita beberapa minggu lepas, weekend kami habiskan berlima dengan Zara Safiyya. Ummi ada urusan di Angasana Mall, sebelum tu makan-makan dulu di Seoul Garden favourite makan-makan place kami anak beranak. Nampak makcik sorang ni kemain stylo mylo lagi kan hehehe. Nak dating dengan Ummi Babah kemain berspec pink bagai. Sebenarnya dia dah tersalah date tu. […]

Pengalaman Pertama Ilham Jumpa Doktor Gigi Di Klinik Pergigian Medini Taman Mutiara Mas

Sempena hari ni Abang Ilham kena injection, Ummi nak kongsikan pengalaman pertama Abang Ilham berjumpa doktor gigi sebelum bermulanya sesi persekolahan darjah 1. Ummi memang kecil besar juga hati sebab sendiri tahu Ilham tu macamana hehe. Tapi Ummi acting cool gitu. Masa ni kami ke Tesco Mutiara Rini belanja perkakasan sekolah, tu yang terus cari […]