Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. awal tahun, hujung-hujung bulan ni memang waktu Ummi dapat reminder untuk renew web hosting dan domain. Setakat tahun ke 9 bersama wordpress dan berweb hosting dan berdomain sendiri Ummi memang sangat-sangat puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh NetKL. Sebenarnya dah nak hujung tahun hari tu, Ummi upgrade dari Medium Biz X ke…Continue reading Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL

302 total views, 1 views today

Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Alhamdulillah rezeki menang giveaway 1st Giveaway by FWS header dan watermark logo sponsored by Sis Awadah. Cantik tak header baru Ummi tu? Cantik kan? < p align=”justify”>Ok sila abaikan gambar tu, sila fokus pada watermark. Saja je gambar pun background bertema water hehehe. Cun melecun watermark dan header ni. Warna favourite Ummi pulak tu kan…Continue reading Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Hasil Seminggu

Jangan kecam Ummi Ilhams.Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.Kawan-kawan yang masih belum di approve account…Continue reading Hasil Seminggu