Category: Blog

Facebook Page Performance – herneenazir[dot]com

Facebook Page Performance – herneenazir[dot]com | Assalamu’alaikum. Saja nak update FB page herneenazir[dot]com punya latest performance untuk rekod Ummi. Mana tahu ada yang sudi berkolaborasi dengan blog dan page makcik kampung yang tak seberapa ni hehehe. Very responsive to messages 100% response rate, 6 mins response time 873 likes 876 follows 10,726 post reach this week 322

herneenazir.com Back To Normal!

herneenazir.com Back To Normal! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah blog kesayangan Ummi dah muncul semula. Bukan masalah apa pun sebenarnya. Masalah kehabisan bandwidth je dah exceed dari limit bulanan. Pengguna wordpress tahu la macamana kekdahnya. Thanks untuk yang sudi berkunjung ke blog makcik kampung ni ya. Tanpa korang siapalah blog ni. Ummi memang dah dapat agak hujung-hujung

Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. awal tahun, hujung-hujung bulan ni memang waktu Ummi dapat reminder untuk renew web hosting dan domain. Setakat tahun ke 9 bersama wordpress dan berweb hosting dan berdomain sendiri Ummi memang sangat-sangat puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh NetKL. Sebenarnya dah nak hujung tahun hari tu, Ummi upgrade dari Medium Biz X ke

Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Alhamdulillah rezeki menang giveaway 1st Giveaway by FWS header dan watermark logo sponsored by Sis Awadah. Cantik tak header baru Ummi tu? Cantik kan? < p align=”justify”>Ok sila abaikan gambar tu, sila fokus pada watermark. Saja je gambar pun background bertema water hehehe. Cun melecun watermark dan header ni. Warna favourite Ummi pulak tu kan

Hasil Seminggu

Jangan kecam Ummi Ilhams.Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.Kawan-kawan yang masih belum di approve account

Thanks Google Adsense!

  Alhamdulillah penantian berbulan-bulan membuahkan hasil. Pagi-pagi dah dapat email Google Adsense account dah approved. Sebelum pernah kena reject. Tak puas hati apply lagi. Pernah juga nak apply guna youtube account. Tapi tak habiskan step nak apply tu hahaha. Rasanya semalam jengah account google adsense ni tapi statusnya masih di review. Eh tup-tup approved pagi

Tahniah Siti Rohaida Pengunjung Ke 1 Juta!

Tahniah kepada blogger Siti Rohaida Yusof pemilik blog Kisah Si Dairy kerana berjaya menjadi visitor yang ke 1,000,000. Tq for your support sila PM tepi untuk penyerahan duit raya in advances sebanyak RM20. Alhamdulillah. Makin semangat nak blogging tak sangka cecah 1,000,000 views. Semoga apa yang Ummi share ada yang memberi manfaat.  Untuk pengunjung yang lain, thanks sudi singgah

Duit Raya RM20 Untuk Visitor Ke 1,000,000 herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 di blog http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (warna merah tu) sebelah kanan bawah blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka

Top Post 19 May 2017

Top post hari ini.. jeng..jeng..jeng.. 1. Pakej Buffet Ramadhan 2017 Hotel & Restoran Di Johor Bahru – ramai dah survey nak berbuka kat hotel le tu. 2. Shooting Filem Tamil di PTP – ini lucu.. terima kasih lah pada pelakon-pelakon Tamil yang membantu menambah bilangan viewer blog Ummi 3. Job Fair UTC Johor 2.0 Tahun

Top Commentators at herneenazir.com

Tetiba Ummi Ilhams rasa nak bagi “Token of Appreciation” untuk top commentators di blog kesayangan ni. List kat atas tu top 5 pengomen tegar as at 28 April 2017. Peluang diberikan sehingga 30 April 2017 @ 23:59pm. Top 3 commentators akan menerima hadiah misteri dari Ummi Ilhams.Terima kasih kerana meninggalkan komen.
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!