Jom Tolong Ummi Packing Baju Baby

Assalamualaikum.. Alhamdulillah baju-baju baby dah siap packing beberapa minggu lepas dibantu oleh abang-abang yang super duper excited nak tunggu kelahiran adik yang special ni. Ummi siap-siap susun ikut kategori. Eceh Ummi awak punya skema kategori kata dia hahaha. Ummi susun sesiap ikut set. Satu set mesti ada baju seluar, diaper, barut, mitten & bootie dan…Continue reading Jom Tolong Ummi Packing Baju Baby

665 total views, 2 views today

My Pregnancy Journey | Pemantauan Kawalan Glukosa Dalam Darah (Blood Sugar Profile – BSP)

Assalamualaikum.. Macam yang Ummi dah ceritakan dalam entri-entri lepas, mengandung kali ni juga Ummi tak terlepas dari menjalani Modified Glucose Tolerance Test (MGTT). Redho je lah kan, sebab pregnancy yang lepas ada sejarah Gestational Diabetes Mellitus (GDM). Minggu ke 12 Ummi dah dapat appointment minum air bandung 3 rasa gula yang sedap itu. Tapi masa…Continue reading My Pregnancy Journey | Pemantauan Kawalan Glukosa Dalam Darah (Blood Sugar Profile – BSP)

1,324 total views, 2 views today