Category: Blogger

Pencarian Bloglist Januari & Februari 2017

nak juga join.. “Pencarian Bloglist Januari & Februari 2017” oleh blogger aerillhassan. harap2 blog saya tersenarailah nanti ya. Syarat-syaratnya :- Follow Blog  : AerillHassan & Like Fanpage  : AerillHassan Buat satu entri simple dengan meletakkan gambar di atas ke dalam entri anda. Komen link url entri tersebut di ruangan komen blog ini. Siap & anda

Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka

Blogger Invitation: Thomas Town “Mini & Mighty” Tour @ Thomas Town Puteri Harbour

rezeki anak2 ummi dan babah.insha Allah kami empat beranak akan berada di sana nanti.kalau ada blogger2 yang ternampak ummi ilham nanti sila tegur ye.boleh kita berkenal2an ecewahhhhhh.start dari hari dapat email ni, ummi bagitahu abang ilham.sampai la sudah asyik tanya bila nak pergi thomas town.hmmmm.. harap bersabar abang ilham jumaat kita pergi ya.cara dia tu

Di Sebalik Tabir Seorang Mak Yang Berangan Nak Jadi Blogger Tegar :p

macam biasa aktiviti tetiap malam kalau terlarat. lepas rehat2 sekejap golek2 dengan ilham sampai ummi yang tertidur , agak2 pukul 10 11 pm tu bangun semula berkurung kat bilik belakang. berkurung buat apa? kata nak jadi blogger tegar. haruslah mengupdate blog untuk entry esoknya. budak kecil tu jadi body guard ummi lah sambil belajar ABC, Aliff

Cabaran 30 Hari Blogging | Mission Accomplished!

fuhhhhhh. berpeluh mak hari2 nak completekan cabaran blogging. ekeke. alhamdulillah. mission accomplished! nak seribu daya tak nak seribu dalih ye dok? summary untuk “CABARAN 30 HARI BLOGGING” siapa2 yang belum baca moh kita recall balik ecehhhh.     Cabaran 30 Hari Blogging | Day 1–Siapa Saya Cabaran 30 Hari Blogging | Day 2 – Resepi Cabaran

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 30 – Kenapa Saya Suka Tulis Blog

alhamdulillah. hari ni last day untuk cabaran blogging. walaupun start lambat, tapi saya sedaya upaya mencabar diri untuk update mengikut tajuk yang ditetapkan. boleh pun sebenarnya nak maintain update blog kan. saja jek selama ni banyak alasan. cetttt! tajuk terakhir sebelum kita start dengan cabaran seterusnya.. KENAPA SAYA SUKA TULIS BLOG     Diari Hidup

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 20 – Cikgu Paling Best Di Sekolah

cabaran blogging day 20 – cikgu paling best di sekolah.. wahhhhhhhh.. dah hari ke 20.. maknanya ada 10 tajuk jek lagi.. harap2 usaha rajin mengupdate blog saya berkekalan la gamaknya..  bercerita pasal “cikgu paling best di sekolah” ni saya rasa saya ada ramai cikgu2 yang best2 belaka..’   credit pic: http://www.ppdjb.edu.my/v3/sekolah2.php   saya bersekolah rendah di Sekolah Kebangsaan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!