Cuti2, Family's Activity, Foods Review

Foods Review | Santai2 Di Coconut Shake & Yong Tau Fu Batu Berendam, Melaka

skip dulu cerita ke alor gajah, kita cerita makan2 minum2 dulu. i is boring kalau tak share cerita makan2 hehehe. lepas balik dari alor gajah, kami ke batu berendam nak menikmati coconut shake. anak owner kedai ni geng KSR mami ngah dan dedi ngah. diorang la yang plan ajak ke sini. kedai makanan dan minuman… Read More Foods Review | Santai2 Di Coconut Shake & Yong Tau Fu Batu Berendam, Melaka

Cuti2, Family's Activity, Family's Birthday

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 3

sambungan lagi part 3.. ngeh3. hadoiiii banyak lagi draft2 entry yang tersangkut. penat mak nak perah otak ingat semula jalan cerita hahaha. padan muka siapa suruh tangguh2. hehehe. tu lah.. kalau dah minat berblogging, macamana pun mesti nak juga menulis walau tulisan kita tu kita sendiri yang baca hehe. pagi esoknya. alhamdulillah hero kecil ummi… Read More Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 3

Cuti2, Family's Activity, Family's Birthday

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 2

sambungan entri part 1. tajuk entri very2 the panjang hahaha. gasaklah nak. lepas maghrib kami bersiap2 keluar makan. alhamdulillah kek masih stabil tanpa mecair sikit pun. cayalah nanie. hehehe. plan asal nak celebrate kat cafe kat situ jek. sebelum tu ada insiden kecil berlaku. eh bukanlah insiden apa pun. cuma kami agak hangin la dengan… Read More Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 2

Cuti2, Family's Activity, Family's Birthday

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 1

cerita bulan lepas, tok ayah pun dah 56 tahun sebulan 10 hari dah hahaha. busy sangat gamaknya ummi ilham ni kan. sampai nak taip entri blog pun tak sempat hahaha. sebenar2nya malas jek lebih. kadang2 kat rumah, anak2 dah tidur mak dia pun join tidur. impian nak update blog tinggal harapan jek lah. ok, berbalik… Read More Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 1