Babywearing | Southern Babywearing Fiesta 2015 @ KSL Resort, Johor Bahru

alhamdulillah dapat juga menghadirkan diri dalam program Southern Babywearing Fiesta anjuran Selat Tebrau Babywearers. kebetulan babah ilhams off day weekend, jadi plan baik punya. abang ilham ikut babah, ummi bawa adik syamil. pagi sabtu babah dan abang ilham hantar kami ke KSL Hotel. tengahari nanti babah bawa abang ilham pergi rumah pengantin. ikutkan plan asal […]

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta

hai mommies.. sempena International Babywearing Week 2015,Selat Tebrau Babywearers dan Urban Mom menganjurkan program Southern Babywearing Fiesta.mommies yang nak join boleh tengok details di bawah ye.jom sama2 menuntut ilmu insha Allah setakat ni memang berniat nak join.kalau panjang umur tak ada aral melintang ummi ilham dan ilham2nya akan berada di KSL Resort menuntut ilmu.ada door […]

Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak […]

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2 […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!