Babywearing, My Babywearing Journey, My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syamil, Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta 2015 @ KSL Resort, Johor Bahru

alhamdulillah dapat juga menghadirkan diri dalam program Southern Babywearing Fiesta anjuran Selat Tebrau Babywearers. kebetulan babah ilhams off day weekend, jadi plan baik punya. abang ilham ikut babah, ummi bawa adik syamil. pagi sabtu babah dan abang ilham hantar kami ke KSL Hotel. tengahari nanti babah bawa abang ilham pergi rumah pengantin. ikutkan plan asal… Read More Babywearing | Southern Babywearing Fiesta 2015 @ KSL Resort, Johor Bahru

Babywearing, Info Sharing, My Babywearing Journey, Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta

hai mommies.. sempena International Babywearing Week 2015,Selat Tebrau Babywearers dan Urban Mom menganjurkan program Southern Babywearing Fiesta.mommies yang nak join boleh tengok details di bawah ye.jom sama2 menuntut ilmu insha Allah setakat ni memang berniat nak join.kalau panjang umur tak ada aral melintang ummi ilham dan ilham2nya akan berada di KSL Resort menuntut ilmu.ada door… Read More Babywearing | Southern Babywearing Fiesta

Blog, Blogging Life, My Babywearing Journey, Nuffnang

Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1… Read More Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai 🙂

My Babywearing Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, My Hero Kechik - Ilham Syamil, Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak… Read More Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! 😉