• Aidiladha Di Senggarang

    30/11/2009

    agak lambat nak meng’update’. busy memanjang πŸ˜‰ Aidiladha kami sambut di Senggarang. malam Jumaat tu baru kami bertolak balik. balik dari kerja singgah rumah mak dulu. jengah2 periuk, jamah apa yang patut πŸ˜‰ lepas maghrib baru bertolak ke Senggarang. dalam pukul 10 baru sampai. lewat juga tidur malam tu, berborak2 dengan mil and sil tahu2…

    Read more
  • Macam Sunyi Je

    26/11/2009

    sunyi je sekarang ni. mesti ramai orang dah balik kampung kan? saya masih bekerja, tak ambil cuti pun. nak simpan cuti yang tinggal satu hari tu. korang balik mana raya haji ni? saya balik ke Senggarang rumah mil. kalau tak raya Aidilfitri kat Senggarang tapi mak tak sihat plan bertukar. jadi raya haji ni, first…

    Read more
  • Bukan OPEN HOUSE

    04/10/2009

    Kenapa tajuk entry saya ‘Bukan OPEN HOUSE’? Sebab saya tak nak ada yang berkecil hati, bila baca entry makan-makan di rumah saya ni. (ada ke yang nak kecil hati???hehehehe~) Semalam adalah bukan OPEN HOUSE rumah saya. Semalam kebetulan kawan-kawan En. Nazir nak datang beraya di rumah. Jadi saya pun masaklah Soto Ayam dan Mee Hoon…

    Read more
  • Beraya Di Rumah Boy

    04/10/2009

    Aktiviti malam Sabtu kami adalah sambung beraya lagi. Rumah seterusnya, rumah Boy kawan En. Nazir. Kami pergi bersama tiga orang lagi kawan En. Nazir, Apong and wife Zila and Hafiz. The Tuan Rumah ;p Wife Boy, Ayu dah sediakan makanan untuk kami. Dia masak mee hailam. Sedap mee hailamnya, cuma perut saya yang dah tak…

    Read more
  • Open House Umi Nawfal

    02/10/2009

    Malam Khamis lepas ke open house Umi Nawfal makin bertambah berat saya macam ni. Oleh kerana En. Nazir kerja malam, jadi saya terpaksa pergi sorang. Hasutan saya supaya Mummy Dasy pergi sama tak menjadi. Jadi saya bersaing dengan Jijah. Ramai betul kawan-kawan Umi Nawfal yang datang. Mula-mula rasa malu juga, mana taknya saya sorang je…

    Read more
1 2 3 6
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: