Category: Frenz

Rezeki Dari Mekah

Thanks Encik Hairil, husband kepada Kak Leen bagi kami buah tangan nun jauh dari Mekah. Mudah-mudahan dikurniakan Umrah yang mabrur dan dikurniakan rezeki yang halal, berkat dan berlipat ganda. Thanks juga datang menjengah Syamil bawa Baby Noah yang makin gebu hehe. Syok Ummi Ilhams mengunyah buah tin kegemaran tu. Harap-harap tak sampai orang lain tak

Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan

#ummiilhambffwedding eceehhhhh tetiba nak berhashtag bagai. actually dua2 punya majlis hari yang sama. sorang ex-housemate UiTM.. ex-housemate rumah abang mat.. sorang lagi kawan baik depan rumah.. oleh kerana babah ilham photographer untuk wedding kawan baik depan rumah, maka tak dapatlah nak datang majlis Lyn kat Benut hari yang sama. lagi pun ummi ilham nak merewang

Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit/Let’s Read Together For 10 Minutes (LRT)

sumber: http://www.forestry.gov.my/selangor/index.php?option=com_content&view=article&id=285:program-jom-membaca-bersama-10-minit&catid=2:berita&Itemid=104 Program Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit/Let’s Read Together For 10 Minutes (LRT) merupakan langkah besar-besaran oleh Perpustakaan Awam Negeri-negeri dalam memacu masyarakat ke arah minat membaca sekaligus menjadikan Perpustakaan Awam Negeri-negeri Se-Malaysia relevan dalam kehidupan masyarakat seharian. Program ini akan dilaksanakan SECARA SERENTAK di seluruh negara pada Selasa, 22 April 2014 jam

Kompilasi Gathering Bersama Ex-housemate & Ex- classmate BCA UiTM Melaka

cerita lama bercampur cerita baru hujung minggu lepas.. paling lama gathering iftar la.. perap sampai jadi jeruk pak ali layankan je la ummi ilham bizilah konon..   Gathering Iftar Ramadhan 2013   bulan puasa tahun lepas kami berlima sempat berkumpul di M-Suite Hotel.. thanks emmy.. orang kuat M-Suites dia yang bersusah payah arrangekan iftar kami

Lepaking With Aunty Tata

makcik ni bagitau nak datang PTP.. alasan dia nak ambil data untuk projek master.. padahal dia rindu dengan kami kat sini.. kannnnn..     ni sempat lepak2 kat cafe.. lepas tu sambung kat opis kejap..   malam plan nak makan kat saujana.. mula2 nak pergi bertuga ilham jek.. babah, ummi tapaukan jek sebab balik pukul

Eid Mubarak 1433H | Raya2 Rumah Auntie Intan @ Taman Nusa Indah

malam sabtu yang lepas.. jemputan open house rumah opismet ummi saya.. babah kerja malam, jadi saya kenalah jadi body guard ummi.. lepas hantar babah pergi kerja.. kami terus ke Taman Nusa Indah rumah auntie intan.. yeay! dah sampai pun..     lepas ummi makan2.. kami posing2 tapi tak banyak.. sebab ummi malu2 miawwwwwwwwwww..    
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!