Balik Kampung My Hero Kechik - Ilham Syahmi Senggarang

Ilham @ Pasar Pagi Senggarang

[scheduled entry]   cerita balik kampung last month.. balik kampung bukan selalu pun kan.. jadi haruslah ummi ambil peluang nak ke pasar pagi senggarang.. ditemani atok tipah, uda dan si hero kechik ummi.. babah..pagi2 dah keluar dua hari busy ada wedding job.. macam biasalah.. rezeki sampingan kami.. alhamdulillah syukur! 🙂 suka sangat pergi pasar pagi …

Continue Reading
Anak Buah Anything About Me Balik Kampung Fotografi MIL My Hero Beso Senggarang

Model Jambatan Sudah Roboh

Aktiviti kat kampung sebelum tiba waktu berbuka puasa. Kami menjadi model jambatan Parit Jabar hahaha. Saja je menghabiskan masa melayan Wahida. Tapi Wahida bergambar tak banyak, yang over Pakcik dengan Makciknya je hehehe. Layankan je la gambar2 kami ni ya 🙂 Model2 ni standard tepi parit je la ngeh2. Wahida.. masih taat berpuasa.. Makcik yang …

Continue Reading
Anything About Me Family MIL My Hero Beso Ramadhan Al-Mubarak Santapan Ramadhan Senggarang Weekend

Berbuka Puasa Di Kampung Halaman En. Nazir

Semalam petang kami bergegas balik ke Batu Pahat. Dah janji dengan MIL nak berbuka kat sana. En. Nazir balik kerja, sempat rehat2 sekejap then petang balik sana. Seperti biasa 1/2 jam pertama saya sangat aktif dalam kereta, berbual melayan En. Nazir supaya dia tak boring. Masuk 1/2 jam kedua, sila ucapkan selamat malam untuk En. …

Continue Reading