Anak Buah Anything About Me Balik Kampung Fotografi MIL My Hero Beso Senggarang

Model Jambatan Sudah Roboh

Aktiviti kat kampung sebelum tiba waktu berbuka puasa. Kami menjadi model jambatan Parit Jabar hahaha. Saja je menghabiskan masa melayan Wahida. Tapi Wahida bergambar tak banyak, yang over Pakcik dengan Makciknya je hehehe. Layankan je la gambar2 kami ni ya 🙂 Model2 ni standard tepi parit je la ngeh2. Wahida.. masih taat berpuasa.. Makcik yang …

Continue Reading
Anything About Me Family MIL My Hero Beso Ramadhan Al-Mubarak Santapan Ramadhan Senggarang Weekend

Berbuka Puasa Di Kampung Halaman En. Nazir

Semalam petang kami bergegas balik ke Batu Pahat. Dah janji dengan MIL nak berbuka kat sana. En. Nazir balik kerja, sempat rehat2 sekejap then petang balik sana. Seperti biasa 1/2 jam pertama saya sangat aktif dalam kereta, berbual melayan En. Nazir supaya dia tak boring. Masuk 1/2 jam kedua, sila ucapkan selamat malam untuk En. …

Continue Reading
Anything About Me Family MIL

Lawatan Ibu Mertuaku ;-p

2 minggu yang lepas my MIL datang ke rumah dengan Kak Long sekeluarga [kakak sulong En. Nazir]. Sempat juga tidur semalam. Hari tu saya masak Spaghetti Meat Ball saja. Sebenarnya dorang dari rumah kenduri sepupu jadi ada juga bekalan makanan lain. Meriah malam tu rumah kami dengan suara budak-budak. Maklum pertama kali datang sini. Dah …

Continue Reading
Anything About Me MIL

Earth Hour

earthhour.org.my> Sign Up Now! ********************************************************** Teruja tengok org lain duk promote Earth Hour ni.. lagipun baru terbaca Mummy Dasy punye n3.. saya nak update kat rumah..pc sebu n c**com bb poyo.. dah kat ofis ni sempat la curi tulang.. Jom semua..sama2 kita off kan lampu2 kat rumah tu.. bukan lama pun sekejapan je.. baru 1 …

Continue Reading