Family Photography

Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

Assalamualaikum semua 🙂 Cerita dua hari lepas, sesi photoshoot whitestudio raya kami anak beranak di The Empire Studio. Memang dah plan nak berphotoshoot raya tahun ni. Biasanya tahun sudah-sudah Babah je yang snap gambar kami anak beranak. Semenjak dua menjak Babah isytihar pencen pegang kamera ni terkuburlah harapan Ummi nak posing depan kamera berbaju raya …

Continue Reading
Family

Get Well Soon Daddy Ngah

Balik dari Grand Opening Joy Design Studio terus ajak Babah melawat Daddy Ngah yang terlantar kat Gleneagles Medini Hospital dek kerana demam berlarutan. Get well soon eh Daddy Ngah. Semoga cepat sembuh. Sambil-sambil tengok orang sakit kita bedal kerabu maggi dari Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents yang Nenek tapau hehehe. Tak pernah …

Continue Reading
Family

Sam dan Tam Spider

Dengar-dengar cerita kumpulan Spider bakal menggantikan vokalisnya Tam Spider. Desas-desus mengatakan Tam bakal digantikan dengan Sam. Ya, nama glamour beliau nanti akan ditukar kepada “Sam Spider” no more Sam Sawit.. Sam Besi.. Wak Sam.. mahupun Pak Jabar kahkahkah. Ok, ini berita artis tipu-tipu namanya. Jangan marah Tam, kakak bergurau. Eh, Tam dengan Ummi Ilhams siapa …

Continue Reading
Family Hari Raya Aidilfitri

#Raya2016 | Marhaban KRT Desa Paya Mengkuang Di Rumah Tok Ayah

marhaban lagi..tapi kali ni di rumah tok ayah.ehhh rumah tok ayah yang ummi ilhams sibuk tu kenapa?haruslah sibuk sebab nak tumpang dinner sekali ekekekeke.sebelum babah pergi kerja siap2 makan kat rumah tok ayah.menu anak beranak.. udang masak lemak nenas, kobis goreng,menu tetamu marhaban, mee bandung udang galah, laksa penang, satay.apa lagi eh banyak juga makanan, …

Continue Reading
Family Ramadhan Al-Mubarak

Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House

ehhhh..ehhhh ada lagi selit2 entri bulan puasa kan hehehe.mula2 plan nak berbuka puasa kat seoul garden sekali baru nak book dah full la pulok.hmmm.. memang tekak nak bersteamboat jadi kena juga cari steamboat hehe.berdezup whatsapp taukey bakar2.yeay! masih available lagi tak tunggu lama terus book. hamboiiii tekak orang puasa.menggunung nasi goreng dan mee goreng. makan …

Continue Reading