Category: Family

Shopping Keperluan Sekolah Di Angsana Johor Bahru Mall

Shopping Keperluan Sekolah Di Angsana Johor Bahru Mall | Assalamu’alaikum. Cerita shopping keperluan sekolah baru nak up. Ummi sibuk kekonon hahaha. Kami baru je balik dari short vacation ke Melaka. Tak pergi jauh mana, janji anak-anak happy pengganti vacation ke Langkawi yang tterbatal bulan 7 lepas hehe. Alhamdulillah semua keperluan anak-anak ke sekolah dah settled.

Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

Assalamualaikum semua 🙂 Cerita dua hari lepas, sesi photoshoot whitestudio raya kami anak beranak di The Empire Studio. Memang dah plan nak berphotoshoot raya tahun ni. Biasanya tahun sudah-sudah Babah je yang snap gambar kami anak beranak. Semenjak dua menjak Babah isytihar pencen pegang kamera ni terkuburlah harapan Ummi nak posing depan kamera berbaju raya

Get Well Soon Daddy Ngah

Balik dari Grand Opening Joy Design Studio terus ajak Babah melawat Daddy Ngah yang terlantar kat Gleneagles Medini Hospital dek kerana demam berlarutan. Get well soon eh Daddy Ngah. Semoga cepat sembuh. Sambil-sambil tengok orang sakit kita bedal kerabu maggi dari Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents yang Nenek tapau hehehe. Tak pernah

Aidilfitri 2017 – Family Ummi

Cerita 1 Syawal 1438H. Raya pertama ayah dan adik-adik berkumpul di rumah kami. Selesai solat sunat Aidilfitri, kami menziarah kubur kaum keluarga. Lepas tu barulah diorang seua berkumpul makan di rumah. Ilham ngengada tak bergambar. Mak Wee muka terselindung pulak. Raya tu dia demam muntah-muntah. Kekonon nak bergambar empat beranak kan. Tapi macam biasa mood

Sam dan Tam Spider

Dengar-dengar cerita kumpulan Spider bakal menggantikan vokalisnya Tam Spider. Desas-desus mengatakan Tam bakal digantikan dengan Sam. Ya, nama glamour beliau nanti akan ditukar kepada “Sam Spider” no more Sam Sawit.. Sam Besi.. Wak Sam.. mahupun Pak Jabar kahkahkah. Ok, ini berita artis tipu-tipu namanya. Jangan marah Tam, kakak bergurau. Eh, Tam dengan Ummi Ilhams siapa

#Raya2016 | Marhaban KRT Desa Paya Mengkuang Di Rumah Tok Ayah

marhaban lagi..tapi kali ni di rumah tok ayah.ehhh rumah tok ayah yang ummi ilhams sibuk tu kenapa?haruslah sibuk sebab nak tumpang dinner sekali ekekekeke.sebelum babah pergi kerja siap2 makan kat rumah tok ayah.menu anak beranak.. udang masak lemak nenas, kobis goreng,menu tetamu marhaban, mee bandung udang galah, laksa penang, satay.apa lagi eh banyak juga makanan,

Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House

ehhhh..ehhhh ada lagi selit2 entri bulan puasa kan hehehe.mula2 plan nak berbuka puasa kat seoul garden sekali baru nak book dah full la pulok.hmmm.. memang tekak nak bersteamboat jadi kena juga cari steamboat hehe.berdezup whatsapp taukey bakar2.yeay! masih available lagi tak tunggu lama terus book. hamboiiii tekak orang puasa.menggunung nasi goreng dan mee goreng. makan

Majlis Kenduri Aqiqah Ilham Syamil Dan Majlis Hari Lahir Ilham Syahmi Yang Ke 4 Tahun

alhamdulillah setelah berkali2 postponed, akhirnya terlaksana juga majlis kenduri aqiqah untuk muhammad ilham syamil. plan dari asal memang nak selitkan majlis potong kek untuk abang ilham. saja nak meraikan dia sempena birthday yang dah lepas 2 bulan hehehe. persiapan nak membuat kenduri biasa2 je. almaklumlah sejak arwah mak tak ada memang kami pandai2 sendirilah berdikari
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!