Category: Balik Kampung

Ilham @ Pasar Pagi Senggarang

[scheduled entry]   cerita balik kampung last month.. balik kampung bukan selalu pun kan.. jadi haruslah ummi ambil peluang nak ke pasar pagi senggarang.. ditemani atok tipah, uda dan si hero kechik ummi.. babah..pagi2 dah keluar dua hari busy ada wedding job.. macam biasalah.. rezeki sampingan kami.. alhamdulillah syukur! πŸ™‚ suka sangat pergi pasar pagi

Model Jambatan Sudah Roboh

Aktiviti kat kampung sebelum tiba waktu berbuka puasa. Kami menjadi model jambatan Parit Jabar hahaha. Saja je menghabiskan masa melayan Wahida. Tapi Wahida bergambar tak banyak, yang over Pakcik dengan Makciknya je hehehe. Layankan je la gambar2 kami ni ya πŸ™‚ Model2 ni standard tepi parit je la ngeh2. Wahida.. masih taat berpuasa.. Makcik yang

Cerita Balik Kampung 1

Hari Khamis lepas, selesai menghantar Mak untuk pendaftaran di Palliative Care Unit (PCU) Hospital Sultanah Aminah, kami terus berkemas2 ringkas balik ke Senggarang. Agak letih juga rasanya. Tapi saya berjaya tak tidur dalam perjalanan balik ke sana. Kiranya satu pencapaian yang terbaik bagi saya yang selalu tertidur dalam kereta ;p Sampai kampung lebih kurang pukul

Aidiladha Di Senggarang

agak lambat nak meng’update’. busy memanjang πŸ˜‰ Aidiladha kami sambut di Senggarang. malam Jumaat tu baru kami bertolak balik. balik dari kerja singgah rumah mak dulu. jengah2 periuk, jamah apa yang patut πŸ˜‰ lepas maghrib baru bertolak ke Senggarang. dalam pukul 10 baru sampai. lewat juga tidur malam tu, berborak2 dengan mil and sil tahu2
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!