Balik Kampung My Hero Kechik - Ilham Syahmi Senggarang

Ilham @ Pasar Pagi Senggarang

[scheduled entry]   cerita balik kampung last month.. balik kampung bukan selalu pun kan.. jadi haruslah ummi ambil peluang nak ke pasar pagi senggarang.. ditemani atok tipah, uda dan si hero kechik ummi.. babah..pagi2 dah keluar dua hari busy ada wedding job.. macam biasalah.. rezeki sampingan kami.. alhamdulillah syukur! 🙂 suka sangat pergi pasar pagi …

Continue Reading
Anak Buah Anything About Me Balik Kampung Fotografi MIL My Hero Beso Senggarang

Model Jambatan Sudah Roboh

Aktiviti kat kampung sebelum tiba waktu berbuka puasa. Kami menjadi model jambatan Parit Jabar hahaha. Saja je menghabiskan masa melayan Wahida. Tapi Wahida bergambar tak banyak, yang over Pakcik dengan Makciknya je hehehe. Layankan je la gambar2 kami ni ya 🙂 Model2 ni standard tepi parit je la ngeh2. Wahida.. masih taat berpuasa.. Makcik yang …

Continue Reading
Anything About Me Balik Kampung Family Hari Raya Aidiladha My Hero Beso Raya Senggarang

Aidiladha Di Senggarang

agak lambat nak meng’update’. busy memanjang 😉 Aidiladha kami sambut di Senggarang. malam Jumaat tu baru kami bertolak balik. balik dari kerja singgah rumah mak dulu. jengah2 periuk, jamah apa yang patut 😉 lepas maghrib baru bertolak ke Senggarang. dalam pukul 10 baru sampai. lewat juga tidur malam tu, berborak2 dengan mil and sil tahu2 …

Continue Reading