No Image

Aidiladha Di Senggarang

30/11/2009 Hernee Nazir 0

agak lambat nak meng’update’. busy memanjang 😉 Aidiladha kami sambut di Senggarang. malam Jumaat tu baru kami bertolak balik. balik dari kerja singgah rumah mak […]

No Image

Macam Sunyi Je

26/11/2009 Hernee Nazir 0

sunyi je sekarang ni. mesti ramai orang dah balik kampung kan? saya masih bekerja, tak ambil cuti pun. nak simpan cuti yang tinggal satu hari […]

No Image

Bukan OPEN HOUSE

04/10/2009 Hernee Nazir 0

Kenapa tajuk entry saya ‘Bukan OPEN HOUSE’? Sebab saya tak nak ada yang berkecil hati, bila baca entry makan-makan di rumah saya ni. (ada ke […]

No Image

Beraya Di Rumah Boy

04/10/2009 Hernee Nazir 0

Aktiviti malam Sabtu kami adalah sambung beraya lagi. Rumah seterusnya, rumah Boy kawan En. Nazir. Kami pergi bersama tiga orang lagi kawan En. Nazir, Apong […]

No Image

Open House Pok teh

02/10/2009 Hernee Nazir 0

Hari Rabu lepas kami ke open house Pok Teh. Kami antara tetamu yang terlewat, maklumlah saya balik kerja pukul 5.30pm jadi datang lambat sikitlah. Tak […]