Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung

Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung

Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung – Assalamu’alaikum. Sambungan seterusnya. Pagi kami bersiap-siap kemas untuk check out dari Aston Braga Hotel & Residence. Holiday dah nak tamat ui.

20161013_071637

Nampak macam awal pagi la sangat kan hehehe. Lepas siap kemas semua, kami terus angkut barang  ke lobby untuk breakfast.

20161013_092957

Goodbye Room No. 1101. See you when I see you.

20161013_093911

Beriya budak cenonit ni kokang waffle.

20161013_093916

20161013_093937

Wefie satu kali!

20161013_094009

20161013_094109

Menu breakfast not bad hari tu.. sedap.

20161013_094115

Nampak tu Mak Wee kelaparan.

20161013_094131

Nampak pipi Ummi kecil je masa ni kan.

20161013_100539

Lepas breakfast Babah ke receptionist counter untuk settlekan proses check out.

20161013_100544

The Ilham berkeliaran la bila Babah terlepas pandang.

20161013_100620

20161013_100626

Ok simpan untuk memori. Memang puas hati dan selesalah kami stay di sini. Kalau ada rezeki insha Allah boleh stay sini lagi hehehe.

20161013_101114

BFF dua orang ni memang tak boleh berlepas. Mana ada Syamil situ ada Mak Wee. Sementara menunggu supir sampai kami duduk di foyer depan lift. Sampai je supir teruslah angkut barang-barang dan menuju ke Kartika Sari. Nak cari ole-ole makanan uols hehe. To be continued!

Jom baca entri berkaitan Travelog Bandung..

TRAVELOG BANDUNG | PERSEDIAAN SEBELUM KE BANDUNG, INDONESIA

TRAVELOG BANDUNG | TRAVEL INTINERARY BANDUNG

TRAVELOG BANDUNG | HARI KEBERANGKATAN KE BANDUNG–11 OKTOBER 2016

TRAVELOG BANDUNG | KETIBAAN DI BANDUNG–11 OKTOBER 2016

TRAVELOG BANDUNG | MENIKMATI NASI PADANG DI RESTORAN SIMPANG RAYA BANDUNG

TRAVELOG BANDUNG | CHECK IN DI ASTON BRAGA HOTEL & RESIDENCE BANDUNG

TRAVELOG BANDUNG | JALAN-JALAN KE RUMAH MODE

TRAVELOG BANDUNG | DINNER & BIRTHDAY CELEBRATION AT THE STONE CAFE, DAGO BANDUNG

TRAVELOG BANDUNG | TAMAN WISATA ALAM TANGKUBAN PERAHU SUBANG WEST JAVA

TRAVELOG BANDUNG | NATURAL STRAWBERRY LAND & RESTO

TRAVELOG BANDUNG | SINGGAH DI HUTAN PINUS CIKOLE LEMBANG

TRAVELOG BANDUNG | FLOATING MARKET LEMBANG

TRAVELOG BANDUNG | FARMHOUSE SUSU LEMBANG

TRAVELOG BANDUNG | PASAR BARU TRADE CENTER BANDUNG

TRAVELOG BANDUNG | ADIDAS OUTLET STORE BANDUNG

TRAVELOG BANDUNG | MAKAN MALAM DI RESTORAN SEDERHANA MASAKAN PADANG

81 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

One thought on “Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: