Travelog Bandung | Singgah Membeli Ole-ole Di Kartika Sari

Travelog Bandung | Singgah Membeli Ole-ole Di Kartika Sari – Assalamu’alaikum. Two entries to go yeahhhhh hahaha. Akhirnya destinasi terakhir kami adalah ke Kartika Sari. Tujuan utama nak membeli ole-ole makanan di sini. Masa kami sampai dah ramai dah pengunjung ke sini. Masing-masing nak membeli ole-ole Kartika Sari. Rambang mata ok, rasa semua nak beli…Continue reading Travelog Bandung | Singgah Membeli Ole-ole Di Kartika Sari

21 total views, 21 views today

Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung

Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung – Assalamu’alaikum. Sambungan seterusnya. Pagi kami bersiap-siap kemas untuk check out dari Aston Braga Hotel & Residence. Holiday dah nak tamat ui. Nampak macam awal pagi la sangat kan hehehe. Lepas siap kemas semua, kami terus angkut barang  ke lobby untuk breakfast. Goodbye Room…Continue reading Travelog Bandung | Check Out Aston Braga Hotel & Residence Bandung

22 total views, 4 views today

Travelog Bandung | Adidas Outlet Store Bandung

Travelog Bandung | Adidas Outlet Store Bandung – Assalamu’alaikum. Next destination, kami ke Adidas Outlet Store. Banyak-banyak factory outlet yang Ummi senaraikan, Rumah Mode dan Adidas Outlet Store je yang sempat di singgah hahaha. Kitorang ikut je la mana supir bawa kan. Entah jalan ceruk mana pun follow je. Ok akhirnya sampai juga destinasi yang…Continue reading Travelog Bandung | Adidas Outlet Store Bandung

Travelog Bandung | Pasar Baru Trade Center Bandung

Travelog Bandung | Pasar Baru Trade Center Bandung – Assalamu’alaikum. Sambung lagi. Destinasi seterusnya ialah Pasar Baru Trade Center Bandung. Kaki-kaki shopping kalau ke Bandung tak sah lah kalau tak sampai ke sini kan. Kami tak lah beriya nak shopping sangat pun. Cuma nak cari sedikit souvenir untuk family dan kawan-kawan. Petang tu jalan dah…Continue reading Travelog Bandung | Pasar Baru Trade Center Bandung

27 total views, 3 views today