#Raya2016 | Marhaban KRT Desa Paya Mengkuang Di Rumah Tok Ayah

marhaban lagi..tapi kali ni di rumah tok ayah.ehhh rumah tok ayah yang ummi ilhams sibuk tu kenapa?haruslah sibuk sebab nak tumpang dinner sekali ekekekeke.sebelum babah pergi kerja siap2 makan kat rumah tok ayah.menu anak beranak.. udang masak lemak nenas, kobis goreng,menu tetamu marhaban, mee bandung udang galah, laksa penang, satay.apa lagi eh banyak juga makanan,…Continue reading #Raya2016 | Marhaban KRT Desa Paya Mengkuang Di Rumah Tok Ayah

Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House

ehhhh..ehhhh ada lagi selit2 entri bulan puasa kan hehehe.mula2 plan nak berbuka puasa kat seoul garden sekali baru nak book dah full la pulok.hmmm.. memang tekak nak bersteamboat jadi kena juga cari steamboat hehe.berdezup whatsapp taukey bakar2.yeay! masih available lagi tak tunggu lama terus book. hamboiiii tekak orang puasa.menggunung nasi goreng dan mee goreng. makan…Continue reading Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House