Category: BFF Ummi Ilham

Al-Fatihah Iskandar Hiew Abdullah (25/12/1977 – 15/8/2019)

إنا لله وإنا إليه راجعون. اللهم آغفرلها وآرحمها وعافها وآعف عنها… إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن Ya Allah, ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, ampunilah kesalahannya, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. Al-Fatihah . بِسْمِ ٱللَّهِ

Dating Dengan Mama Jie

Assalamualaikum.. Cerita Isnin.. sementara menanti giliran di KK Gelang Patah sempat berwhatsapp dengan Mama Jie. Rupanya Mama Jie pun kat klinik sebab batuk tak baik-baik. Dah terlanjur dua-dua nak ber”me time” marilah kita dating kejap hehe. Mak-mak ni walau sekadar pergi klinik sesorang, itu pun dah cukup memberi makna “me time” dalam hidup tau hehe.

Rombongan Che Ta & Ole-ole Dari Korea

Assalamualaikum uolls.. Kerja ke tu? hehehe. Apa monday blues? Haisyhhh tak payah nak monday blues sangat. Jangan dilayan mind setting uolls tu. Ummi gigih menaip entri ni masa anak-anak dah tidur. Sebenarnya Ummi duk menyusun gambar untuk entri Mother’s Day Celebration jadi terlanjur mata belum mengantuk baiklah Ummi post terus entri ni sebelum dia menerima

Purple Day!

Cerita semalam. Secara tak sengaja Unmi Ilhams terboria dua serangkai dengan Mama Noah. Ikutkan Ummi nak pakai palazzo kelabu juga tapi tak jadi terus sarung palazzo hitam. Kak Leen sampai office tengok eh.. sama pula hari ni kita bertema purple. Kasut pun warna lebih kurang hahaha. Jadi macam biasalah kawan-kawan Ummi harus redho untuk dipotretkan

Sayonara Ira!

Semalam last day Ira kat praktikal PTP. Setelah 6 bulan berjaya menternak lemak-lemak tepu bersama Ummi Ilhams hahaha. Dari pipi kempis sampai dah jadi kembung hahaha. Sebelum 5.30pm sempat lagi bergambar kenangan dengan Ira di Port Control Centre tingkat 7. Nahhh bukti bertukar saiz ekeke. Konfem orang Terengganu dah tak kenal. Betul ke si Ira

Souvenir Dari Orang Besut

Sampai office tetiba ada cik itik gembo-gembo warna pink ni terponggok atas meja. Eh tanjat gegirl tau. Eh chuppp tu itik ke? Itik ada sesungut ke? Maaflah makcik tak berapa nak tengok kartun comel-comel ni. Anak makcik tengok kartun lain ekeke. Comel tau sebab warna pink kegemaran Ummi ekeke. Rupanya ni souvenir dari orang Besut

Souvenir Dari Sabah

Souvenir dari negeri di bawah bayu. Ada orang tu baru balik cuti-cuti Malaysia kat Sabah. Dia bagi kita souvenir semalam. Thanks ya Noni hehehe. Ni ha fridge magnet monkey 4 beranak hehehe. Bertambah koleksi FM Ummi. Yeay! Lagi satu brooch dan pin shawl. Thanks bebanyak Noni ingat juga kat iols hehehe. Tak sabar nak tunggu
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!