Category: My Hero Kechik – Ilham Syahmi

Ilham Syahmi’s New Look!

Ilham Syahmi’s New Look! | Assalamu’alaikum. Cerita last week. Akhirnya Abang Iham specky like Ummi and Babah hahaha. Kemana tumpahnya rabun kalo tak ke anak. Ehhhh.. Sebenarnya dari darjah satu dia dah cakap dia tak nampak. Cikgu pun ada bagitahu, tapi Ummi ni in denial mode. Sorry Ilham. Ummi macam tak boleh terima kenyataan pulak

Ummi & Boboiboy Kuasa 3

Ummi & Boboiboy Kuasa 3 | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah dikurniakan 4 orang boboiboy. Tapi yang ada depan mata Ummi dan Babah cuma 3 orang boboiboy ni je yang bakal menjadi penyelamat dunia hahaha. Seorang lagi sedang berbahagia di syurga. Semoga menjadi asbab Ummi dan Babah juga ke syurga bersama. Ini gambar sepagi nak ke office bulan

“Ummi.. Hari Khamis 14 February.. Ilham Cuti Ke?”

Assalamualaikum.. Pagi-pagi Abang Ilham dah bagi punch line. Semenjak masuk darjah dua ni, memang Ummi gantungkan kalendar dalam bilik dia untuk dia belajar tengok tarikh dan sebagainya. Setiap hari dia akan tick menandakan hari-hari tu dah berlalu. Pagi ni, sebelum dia ke sekolah, sempat dia bertanya dengan Ummi. “Ummi.. Hari Khamis 14 Feb.. Ilham Cuti

“Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..”

“Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..” Tak ke terkejut beruk Ummi dengar anak dia nak makan kertas pasir. Apa kurangnya masakan Ummi sampaikan Ilham sanggup nak makan kwrtas pasir. Seingat Ummi kertas pasir tu cikgu Ummi suruh licinkan permukaan kayu. Berat betul permintaan anak yang sorang ni. Ampuni Ummi Ya Allah.. dugaan

Pertandingan Mewarna Peringkat Anak-Anak Hernee Nazir

Assalamualaikum.. Tajuk Ummi kemain poyo ek hehehe. Ini aktiviti masa cuti sekolah Ummi buat untuk The Ilhams. Saja ajak diorang mewarna super heroes yang Ummi print out lebih masa SGM yang lepas. Nampak tu bersemangat nak warna sebab memasing request nak pakai pensel warna baru. Ingat Ummi nak bagi ke? hahaha. Ummi bagi diorang pakai

Kelengkapan Sekolah Murah di Pasaraya KU

Assalamualaikum.. Ummi pasti ibu dan ayah semua dah sibuk mencari kelengkapan sekolah untuk anak-anak memandangkan tinggal lebih kurang dua minggu saja lagi sesi persekolahan 2019 akan bermula. Alhamdulillah untuk kelengkapan persekolahan Abang Ilham seperti uniform sekolah, baju melayu sekolah agama memang Ummi dah beli masa balik kampung awal bulan hari tu. Macam tahun lepas, Ummi
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!