Majlis Sambutan Hari Raya Sekolah Abang Ilham

Majlis Sambutan Hari Raya Sekolah Abang Ilham | Assalamu’alaikum. Ummi sempat juga menghadiri Majlis Sambutan Hari Raya sekolah Abang Ilham. Kebetulan dalam dua minggu tu banyak pulak aktiviti sekolah dia. Jadi Ummi dan Babah berbahagilah. Babah dah attend sukan, so Ummi datang la jamuan raya. Lagi pun Abang Ilham dah paksa Ummi datang untuk tengok…Continue reading Majlis Sambutan Hari Raya Sekolah Abang Ilham

4 total views, 4 views today

14 July 2019 | Ilham Syahmi Turns 8!

14 July 2019 – Ilham Syahmi Turns 8! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah hari ni genap usia anak sulong Ummi, Muhammad Ilham Syahmi my precious baby yang ke 8 tahun. Bila kenangkan balik usaha nak mendapatkan anak ni rasa sayu hati. Alhamdulillah akhirnya Allah bagi rezeki anak untuk Ummi Babah. Hadirlah Ilham Syahmi 8 tahun lepas dengan…Continue reading 14 July 2019 | Ilham Syahmi Turns 8!

13 total views, no views today

“Ummi.. Hari Khamis 14 February.. Ilham Cuti Ke?”

Assalamualaikum.. Pagi-pagi Abang Ilham dah bagi punch line. Semenjak masuk darjah dua ni, memang Ummi gantungkan kalendar dalam bilik dia untuk dia belajar tengok tarikh dan sebagainya. Setiap hari dia akan tick menandakan hari-hari tu dah berlalu. Pagi ni, sebelum dia ke sekolah, sempat dia bertanya dengan Ummi. “Ummi.. Hari Khamis 14 Feb.. Ilham Cuti…Continue reading “Ummi.. Hari Khamis 14 February.. Ilham Cuti Ke?”

293 total views, 3 views today

“Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..”

“Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..” Tak ke terkejut beruk Ummi dengar anak dia nak makan kertas pasir. Apa kurangnya masakan Ummi sampaikan Ilham sanggup nak makan kwrtas pasir. Seingat Ummi kertas pasir tu cikgu Ummi suruh licinkan permukaan kayu. Berat betul permintaan anak yang sorang ni. Ampuni Ummi Ya Allah.. dugaan…Continue reading “Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..”

296 total views, 1 views today