#Raya2016 | Beraya Rumah Tok Ayah :)

cerita beraya di rumah tok ayah ilhams.
ecehhhhh macamlah jauh sangat rumah tok ayah tu kan.
sekangkang semut jek. jerit pun dengar dari rumah hahaha.
balik kerja dah memang sah2 tak masak sebab nenek ajak makan kat rumah dia.
ikutkan plan mommy ngah nak suruh beraya ke rumah dia sekali.
memang request sesiap nak makan nasi impit, lodeh, ayam masak merah.
tapi kalau dah dua2 masak konfemlah senak perut nak menghabiskan makanan.
lagi satu macam tak dapat feel gitu. hehehe.
so kita pilih rumah tok ayah dulu, rumah mommy ngah tukar malam lain.

1468465873517

babah ambil peluang tengok bola sekali hehehe.
JDT lawan apa entah tak ingat.

1468465959353

beriya ni ha memasing menatap tv.

1468466266438

eh berkenan pulak tengok lampu nenek yang cun melecun tu.
pandai nenek deko rumah. simple dan menarik.

1468466175315

tunggu tok ayah tak balik2 kerja.
jadi nenek suruh kami makan dulu.

1468466154429

kus semangat rezeki lauk.
asam pedas, udang goreng, sayur2, telur dadar.
penambah selera ikan masin. yummeeehhhh.
thanks nenek masak sedap2 semua.. burppppp kenyang.

1468466193575

mak wee.. budak kuat berangan.
bukan main melentok lagi bila orang nak ambil gambar dia kan.

1468466210817

lagi 2 orang tu senyap2 duduk dalam bilik. sorang khayal main henpon.
nasib baik ada bibik upahan tolong tengok2 kan bebudak.
aman sikit ummi babah nak makan hehehe.

1468466236427                                                                                              
tak lama lepas kami habis makan tok ayah pun balik.
lepas habis bola baru lah kami balik.
babah borak2 dengan tok ayah sambil ummi terlelap kat bilik.
hahahaha. ngantok gila mata.

** bulan raya ni memang haru la.. rasanya bakal mengetat lagi sebahagian seluar2 ummi..
tak pe lepas raya kita jaga makan semula ekekeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4645

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!