Category: Family’s Birthday

27 Jan 2020 | Ilham Syamil Turns 5!

27 Jan 2020 – Ilham Syamil Turns 5! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah si bujang pemalu Ummi Babah dah genap 5 tahun. Hadiah tu Ummi bagi in advanced last week. Nak bagi semangat supaya beliau rajin pergi sekolah punya pasal. Kalau tak dia kata nak berhenti sekolah. Sebab sekolah lama sangat. Ada je akal dia. Awal-awal minggu

Happy 60th Birthday Tok Ayah – 101019

Happy 60th Birthday Tok Ayah – 101019 | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah hari ni genap usia Tok Ayah Ilhams 60 tahun. Syukur masih ada ayah dan datuk untuk anak-anak Ummi. Terima kasih Allah atas pinjaman ini. Semoga Tok Ayah sihat selalu sehingga hujung usia. Semoga sentiasa dirahmati Allah, dipelihara dari melakukan perbuatan keji dan munkar, diperluaskan rezeki.

Daddy Ngah’s Birthday Celebration

Majlis anak beranak 5 Febuari yang lepas. Surprise birthday party dari Mommy Ngah untuk Daddy Ngah. Kami anak beranak meramaikan je dan kami antara para tetamu yang penting untuk menghabiskan makanan haha. Oleh kerana Daddy Ngah peminat Mobile Legend, jadi Mommy Ngah buat tema Mobile Legend hehe. Nampak gayanya anak-anak buah yang over excited. Tengok

Happy 38th Birthday Babah!

HAPPY 38TH BIRTHDAY BABAH! Semoga sentiasa di bawah  rahmat Illahi. Semoga dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik, dikurniakan rezeki yang halal dan berpanjangan. Terima kasih bersusah payah membesarkan anak-anak dan isteri (dari saiz S sampai L.. jangan sampai termasuk border XL.. fuhhhh). We love you! Malam ni kita makan best-best eh.. Lokasi rahsia..hahaha.. Ummi
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!