Happy 60th Birthday Tok Ayah – 101019

Happy 60th Birthday Tok Ayah – 101019 | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah hari ni genap usia Tok Ayah Ilhams 60 tahun. Syukur masih ada ayah dan datuk untuk anak-anak Ummi. Terima kasih Allah atas pinjaman ini. Semoga Tok Ayah sihat selalu sehingga hujung usia. Semoga sentiasa dirahmati Allah, dipelihara dari melakukan perbuatan keji dan munkar, diperluaskan rezeki. […]

63 total views, 1 views today

Tok Ayah’s 59th Birthday Celebration – 10 Okt 2018 @ Restoran Saujana Seafood

Assalamualaikum.. Alhamdulillah semalam 10 Oktober 2018 genap umur Tok Ayah 59 tahun. Macam biasalah plan makan-makan sambil potong kek anak beranak. Kali ni kita pergi dekat-dekat je la ya sebab planner nya Ummi haha. Anak-anak pun nak makan kat laut kata dia so mana lagi, Restoran Saujana Seafood la kita. Lepas maghrib kami berkumpul satu […]

1,215 total views, 2 views today

Daddy Ngah’s Birthday Celebration

Majlis anak beranak 5 Febuari yang lepas. Surprise birthday party dari Mommy Ngah untuk Daddy Ngah. Kami anak beranak meramaikan je dan kami antara para tetamu yang penting untuk menghabiskan makanan haha. Oleh kerana Daddy Ngah peminat Mobile Legend, jadi Mommy Ngah buat tema Mobile Legend hehe. Nampak gayanya anak-anak buah yang over excited. Tengok […]

Happy 38th Birthday Babah!

HAPPY 38TH BIRTHDAY BABAH! Semoga sentiasa di bawah  rahmat Illahi. Semoga dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik, dikurniakan rezeki yang halal dan berpanjangan. Terima kasih bersusah payah membesarkan anak-anak dan isteri (dari saiz S sampai L.. jangan sampai termasuk border XL.. fuhhhh). We love you! Malam ni kita makan best-best eh.. Lokasi rahsia..hahaha.. Ummi […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!