Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Dari Dapur Hernee Nazir Kelab Bekal/ Bento Malaysia

Resepi #bentoilhamsyahmi Di Majalah Ibu & Anak Keluaran Januari 2015

saja nak share, ummi ilham keluar majalah ibu & anak lagi. hehehe. kalau Januari 2014, kami berkongsi cerita duka tentang Episod Kelahiran – Anak Syurga Muhammad Ilham Syakir bin Mohd Nazir {27 Jun 2013} entrynya boleh dibaca disini.. Kisah Kami Di Majalah Ibu & Anak Keluaran Januari 2014 kali ni share pasal bento pulak. dalam …

Continue Reading
Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Contest Dari Dapur Hernee Nazir Kelab Bekal/ Bento Malaysia Masak-Masak

#bentoilhamsyahmi | Spaghetti Meatball Bolognese Untuk Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”

ingat tak, dalam bulan Mei yang lepas, ummi ilham ada join Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” – Kelab Cinta Ketuhar Buttercup haaaa..lama kan peram entry ni. dengan harapan dapat jadi jeruk mangga asam boi hahaha. sekarang baru nak cerita. kisahnya ummi pun nak le berpasta. saja2 join. sebab saya tahu ramai lagi ibu2 berbakat yang …

Continue Reading
Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Kelab Bekal/ Bento Malaysia Rambling

#bentoilhamsyahmi | Kisah 4 Bento Dalam Kenangan :p

haaaa.. dah lamakan berbulan2 ummi ilham tak membento. bukan di sengajakan. memang sejak pregnant mood nak membento tu sangat kelaut. kesian ilham asyik tanya je. “ommi.. isham nak nasi bear.. fish.. boleh?” ummi pun jawab “boleh.. nanti ummi buatkan” tapi ummi buatkan ikut acuan jek la. tak larat pulak nak mencetak seaweed bagai tu semua. ceritanya …

Continue Reading
Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Bento Ummi Ilham Kelab Bekal/ Bento Malaysia

#bentoilhamsyahmi | Bento 5, 7, 8, 20-22 May 2014

banyak terskip bento2 ilham ni.. hamaappppp ilham.. hari2 rekues memacam nasi.. selera membuak2 sekarang ni.. malam sampai 3 4 kali minta makan.. layan je la selagi dia nak makan..   ok jom tengok bento simple ilham..   #bentoilhamsyahmi 5 May 2014 nasi rabbit + tomyam ayam   #bentoilhamsyahmi 7 May 2014 nasi dolphin + sayur …

Continue Reading
Bento Contest Kelab Bekal/ Bento Malaysia

Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”–Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

dapat message dari FB page..     wow..peluang menarik untuk ibu2 bento lovers.. ada contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” Pasta Bolognise.. ilham suka ni.. rasa macam nak cuba nasiblah.. hehehe hadiah pun best..     jom baca macamana nak sertai contest ni.. klik link >>>> http://www.buttercup.com.my/bekal-kasih-sayang-ibu   HOW TO PARTICIPATE? 1. Visit www.buttercup.com.my and sign …

Continue Reading
Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Bento Ummi Ilham Kelab Bekal/ Bento Malaysia

#bentoilhamsyahmi | Bento 17-25 Apr 2014

gambar bento minggu lepas ada yang ghaib.. ada dua tiga hari yang ummi terbabas bangun lambat.. jadi kompilasi minggu ni dan minggu lepas bergabung meletopssss.. psttttt.. kalau tengok ilham punya sayur mayur semua sup la.. masak air la.. sebab dia memang suka hirup kuah.. jadi ummi masakkan berkuah2 je la ye..   #bentoilhamsyahmi 17 Apr …

Continue Reading