#bentoilhamsyahmi | Spaghetti Meatball Bolognese Untuk Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”

ingat tak, dalam bulan Mei yang lepas, ummi ilham ada join

Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” – Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

haaaa..lama kan peram entry ni.

dengan harapan dapat jadi jeruk mangga asam boi hahaha.

sekarang baru nak cerita.

kisahnya ummi pun nak le berpasta.

saja2 join. sebab saya tahu ramai lagi ibu2 berbakat yang join.

kelentang kelentung lah kat dapur tu menyiapkan “Spaghetti Meatball Bolognese”

dah siap cepat2lah menghias ikut suka hati :p

sementara encik photographer menyiapkan gadget nya tu.

dan inilah hasilnya.

taraaaaaaaaaaaaa.

DSC_5343

 

DSC_5327

 

DSC_5332

DSC_5338

ini je rupa yang mampu ummi ilham hasilkan :p

bila dah siap snap jek teruslah post kat instagram.

semangat waja gitu kan.

tengok mak oii cantik2nya pasta2 yang lain.

menunggu juga result keluar kot lah bertuah kan.

dapat consolation prize pun tak pe hehe.

bila result keluar.

jeng3.

 

ada juga terselit nama ummi ilham kan. hehe.

dapatlah consolation prize nombor 6.

syukurlah.

first time join contest macam ni.

dapatlah apron cinta ketuhar, buttercup, buku resepi, 

baking class voucher RM50 dan general voucher RM50 + RM10

next time boleh try lagi kan.

hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!