Category: Bento Ummi Ilham

#BentoUmmiIlhams | Koleksi Menu Sihat Ummi 12 – 17 Jan 2020

BentoUmmiIlhams | Koleksi Menu Sihat Ummi 12 – 17 Jan 2020 – Assalamu’alaikum. Koleksi bekalan Ummi dan menu acah-acah suku-suku separuh di rumah.. dari 11 – 17 Jan 2020.. minggu pertama berbekal ke office.. sampai bila? sampai kurus 😂😂 harap-harap tak terbabaslah bangun masak di subuh hari. Supportlah sikit orang nak slim and fit ni.. hmmmmm.. #roadto55kg katanya.. 🤭🤭 Ummi

#bentoilhamsyahmi | Bento 5, 7, 8, 20-22 May 2014

banyak terskip bento2 ilham ni.. hamaappppp ilham.. hari2 rekues memacam nasi.. selera membuak2 sekarang ni.. malam sampai 3 4 kali minta makan.. layan je la selagi dia nak makan..   ok jom tengok bento simple ilham..   #bentoilhamsyahmi 5 May 2014 nasi rabbit + tomyam ayam   #bentoilhamsyahmi 7 May 2014 nasi dolphin + sayur

#bentoilhamsyahmi | Bento 17-25 Apr 2014

gambar bento minggu lepas ada yang ghaib.. ada dua tiga hari yang ummi terbabas bangun lambat.. jadi kompilasi minggu ni dan minggu lepas bergabung meletopssss.. psttttt.. kalau tengok ilham punya sayur mayur semua sup la.. masak air la.. sebab dia memang suka hirup kuah.. jadi ummi masakkan berkuah2 je la ye..   #bentoilhamsyahmi 17 Apr

#kelabbentobekalmalaysia | Pupuk Semangat Kekeluargaan

sumber: Sinar Harian     KATA orang air tangan ibu mengatasi segalanya waima masakan chef bertaraf lima bintang sekalipun belum tentu dapat menandinginya. Mendidik anak bersama masakan dengan membawa bekal dari rumah sekurang-kurangnya dapat melatih anak-anak untuk makan makanan  berkhasiat. Ruangan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) kali ini berkongsi pengalaman menarik pentadbir kelab Bento/Bekal Malaysia yang

#bentoilhamsyahmi | Bento 26-28 Mar 2014

minggu ni 3 hari jek berbento.. sebabnya ummi cuti isnin dan selasa.. sampai ilham asyik cakap je.. “ommi.. isyam nak ashik fish..elephant” ummi kemalasan nak mencetak kat rumah   #bentoilhamsyahmi 26 Mac 2014 nasi putih + ayam goreng + sayur sawi keriting goreng bersotong #bentoilhamsyahmi 27 Mac 2014 tema frog gamaknya minggu ni.. nasi frog

#bentoilhamsyahmi | Bento 17-21 Mar 2014

hoyeaahhhhh wrap up minggu ni.. koleksi #bentoilhamsyahmi   #bentoilhamsyahmi 17 Mac 2014 nasi flower ecehhhhh + ikan kembung masak asam tumis + sayur bak choy goreng   #bentoilhamsyahmi 18 Mac 2014 nasi fish di dasar laut + sup ikan siakap + sayur bak choy goreng   #bentoilhamsyahmi 19 Mac 2014 nasi flower lagi + ayam

#bentoilhamsyahmi | Bento 10-14 Mar 2014

#bentoilhamsyahmi 10 Mac 2014 nasi love + ayam goreng + sayur bayam goreng   #bentoilhamsyahmi 11 Mac 2014 nasi frog + ayam masak kicap bersayur + telur dadar roll   #bentoilhamsyahmi 12 Mac 2014 nasi smiley + ikan selar kuning goreng + sup sayur (cendawan, baby corn, kobis bunga, carrot)   #bentoilhamsyahmi 13 Mac 2014
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!