Friday’s Lunch at Boat Noodle @ Teh O Ice 50 cents Taman Nusantara

Akhirnya selepas berkali-kali kecewa fully booked, hari Jumaat lepas dapat juga menghirup kuah tomyam kat sini hehe. Dia punya craving tu macam setahun tak dapat makan lah hahaha. Sebelum masing-masing fokus kat makanan sendiri marilah kita snap satu kali bagi orang KL makan hati tengok ekeke. Ummi, Eqa, Ira dan Kak Leen makan nasi kerabu…Continue reading Friday’s Lunch at Boat Noodle @ Teh O Ice 50 cents Taman Nusantara

Wednesday’s Lunch at Restoran MH Beriani Tindih Taman Nusantara

Cerita tengahari tadi. Babah bagitau dia tak makan sama kat cafe macam biasa sebab dia nak renew road tax. Ummi ok je. Sekali dia call lagi tanya nak ikut tak. Ehhhh Ummi ok je nak je. Bukan senang nak berdating berdua hahaha. Lepas Babah hantar dokumen segala bagai kami terus ke Taman Nusantara. Kekonon nak…Continue reading Wednesday’s Lunch at Restoran MH Beriani Tindih Taman Nusantara