Foods Review Geng Jumaat

Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Assalamualaikum.. Post yang berminggu-minggu dah pending sampai tahap edit watermark pun membuatkan Ummi kecur semula. Repeat lagi sebelum bersalin boleh? Ekekeke. Kemain lagi makcik berdua ni. Tak silap ni diorang berwefie berdua ni pakai handphone Ummi. Lapar tahap dewa-dewa ni menanti makanan. Mula-mula macam nak cancel makan kat sini sebab ramai orang. Tapi tetap stay …

309 total views, 1 views today

Continue Reading
Foods Review Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Seoul Garden Hot Pot Angsana Johor Bahru Mall

Assalamualaikum uolls.  Enam hari Ummi tak update blog. Come on Ummi wake up! Mood nak blog walking pun kelaut dalam. Ampun ya kekawan semua. Ada yang Ummi baca je tapi jari-jari runcing Ummi ni berat sangat nak taip komen. Ok lah, jom teruskan membebel. Kalau korang yang follow blog Ummi mesti korang tahu yang Ummi …

1,897 total views, 1 views today

Continue Reading
Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Halal Korean Food Lagi dan Lagi

Assalamualaikum.. Peram cerita tu memang best! hahaha. Kalau nak lagi best setahun dua. Tapi kalau nak biasa-biasa cukuplah dalam dua tiga minggu je ekekeke. Cerita makan-makan di hari Jumaat bersama Geng Jumaat. Oleh kerana dah lama tak pekena lunch box Halal Korean Food dari Halmeoni Kitchen, jadi Ummi telah menghasut Geng Jumaat untuk makan menu …

1,621 total views, 3 views today

Continue Reading
BFF Ummi Ilham Foods Review Geng Jumaat

Random Post ~ Geng Jumaat

Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni …

1,011 total views, no views today

Continue Reading