Category: Geng Jumaat

Geng Jumaat Lunch di Marrybrown Forest City

Geng Jumaat Makan Marrybrown | Assalamu’alaikum. Cerita 1 November hahaha. Hari Jumaat kami berdua je Geng Jumaat yang ada. Jadi ajak la Noni ke Forest City sebab nak jengah-jengah Forest City Water Park yang dalam pembikinan. Dah sesiap plan kita lunch kat Marrybrown je nak makan ayam korea. Sekali sampai promosi ayam korea dah tak

Lunch di FamilyMart Eco Botanic

Lunch di FamilyMart Eco Botanic | Assalamu’alaikum. Cerita Jumaat lepas, Geng Jumaat dua ketul tu senyap krik.. krik.. jadi Ummi ajak Kak Leen dan dua orang lagi bakal #genggemokcarimakan kahkahkah. Blur tau nak lunch kat mana, tu yang Ummi duk menung depan PC sampailah di sapa oleh Suhana. Pelik tengok selalu Jumaat lunch hour memang

Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Assalamualaikum.. Post yang berminggu-minggu dah pending sampai tahap edit watermark pun membuatkan Ummi kecur semula. Repeat lagi sebelum bersalin boleh? Ekekeke. Kemain lagi makcik berdua ni. Tak silap ni diorang berwefie berdua ni pakai handphone Ummi. Lapar tahap dewa-dewa ni menanti makanan. Mula-mula macam nak cancel makan kat sini sebab ramai orang. Tapi tetap stay
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!