Tag: Taman Nusantara

Mee Sampan Jek!

Hari ni kemalasan berganda nak masak bekal. Ummi bekal buah limau dan granola je. Tengahari pergi ke port makan favourite Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents. Ummi dan Kak Leen makan Boat Noodle Pishek. Big bow Eqa makan nasi kerabu ayam. Noni tahap lapar gila order nasi kerabu pishek kot nama dia ada

Cuti Ke Dapur Katanya

Permohonan last minute untuk cuti sehari ke dapur diluluskan oleh Babah the boss hehehe. Tanya Ilham nak makan apa jawapannya nak makan tomyam di Barami Seafood. Tapi Babah kawtim ajak ke Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents. Abang dan adik makan nasi kukus ayam goreng berempah. Beriya je ni meratah ayam. Ummi nak

Foods Review | Dinner @ Adam Steamboat & Grill, Taman Nusantara

kalau tak cerita pasal makan bukanlah hernee namanya hehehe.port makan terbaru.. Adam’s Steamboat & Grill, Taman Nusantara, Gelang Patah.baru je try malam Ahad lepas. mana saya tahu ada port makan steamboat ni?ooo masa beraya ke rumah dida, sedara dia duk sebut2 steamboat baru belakang pasaraya everjoy.peminat tegar setamboat and grill haruslah alert kan hehehehe.malam tu
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!