Category: Anak Buah

Welcome To The Real World.. Sofia :)

alhamdulillah dapat anak buah baru.. anak ina & wan cousin saya.. welcome to the real world baby Sofia.. comel je sofia.. sebiji muka abang rafi kan.. masa kami datang melawat dia tengah syok tidur.. alhamdulillah ibu dia dah berniat nak breastfeed sofia.. semoga dipermudahkan perjalanan BF ina dan sofia.. mudah2an saya dapat membantu sedikit sebanyak..

Get Well Soon Dina Arissa Hiew :)

balik kerja semalam sempat menjengah ecah anak mami cdot.. kesian kakak ecah, kena langgar masa nak singgah kedai belikan barang buat popo..  memang terkejut beruk ummi long dapat tahu berita ni.. sabar ye ecah, ni dugaan untuk ecah.. itu maknanya Allah sayang kat ecah.. ummi long, uncle N dan adik ilham doakan ecah cepat sembuh..

Congrats To Along @ Mummy DaSy

    My BFF, Mummy Dasy dah selamat melahirkan baby girl yang bambam ni pagi tadi 050411 @ 1124hrs. Baby girl ni namanya Nur Dahiyah Syahmina binti Nasruddin (dah revised ejaan yang betul). Sangat comel, putih gebu geram sangat2 rasa nak gomol2 jek. Berat baby 3.865 kg lahir secara normal. Lepas ni tunggu giliran Cdot

Congrats To Maisarah & Hafiz

Congrats To Maisarah & Hafiz Originally uploaded by herneesamshudin Yeay! Dapat anak buah baru. Sepupu saya Maisarah dah selamat melahirkan bayi lelaki yang kus semangat montel dan tembam ni pada 5 Jan 2010. Nama budak tembam ni Muhammad Hayyan Aisy bin Mohd Hafiz. Lambat sikit nak tayang sebab tunggu baby ada nama hehehe. Berat baby

Model Jambatan Sudah Roboh

Aktiviti kat kampung sebelum tiba waktu berbuka puasa. Kami menjadi model jambatan Parit Jabar hahaha. Saja je menghabiskan masa melayan Wahida. Tapi Wahida bergambar tak banyak, yang over Pakcik dengan Makciknya je hehehe. Layankan je la gambar2 kami ni ya 🙂 Model2 ni standard tepi parit je la ngeh2. Wahida.. masih taat berpuasa.. Makcik yang

Rasa Nak Gomol2 Ini Budak

Nik Nur Dania Emelda yang dah semakin membulat. Geram sangat2  dengan anak buah yang sorang ni rasa macam nak gigit pipi, peha, tangan dia tu.Ni lah hasil fully breast feeding. Dania semakin montok. Bila cubit peha dia pun memang rasa kenyal je. Nak dukung lama2 pun tak larat sure lenguh tangan. Pandai betul Umi Dania
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!