Esok Balik Kampung.. Yeay! :)

Sepanjang pregnant ni, ni kali kedua balik kampung En. Nazir. Sebelum ni memang tak berani nak berjalan jauh2 sangat, doktor pun tak bagi walaupun Gelang Patah – Senggarang tu tak la jauh mana pun. Sejam lebih sampai le. Alhamdulillah MIL faham keadaan saya.

Sebelum bersalin ni kami plan nak balik kampung jengah MIL. Lagi pun kebetulan minggu ni En. Nazir terkena cuti weekend. Nak tunggu cuti weekend lagi lambat le. So esok pagi insya’Allah kami bertolak balik Senggarang. Dalam otak dah ada plan, nak ajak MIL ronda pasar lambak sampai kaki bengkak 🙂

 

hernee di zaman separa selim 😉

 

Kenangan sepanjang zaman 🙂 time2 HN tak sekembang sekarang. Masa ni tengah kembang2 manja je weeeeee~ Balik kampung nak ajak En. Nazir bergambar tepi pantailah hehehe.

About Hernee Nazir 5505 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*