Category: Petua

Tercekik Tulang.. Gulllpppp!!

mak oii ganas rupa tulang ni..[credit pic: encik google]   Semalam balik kerja terus singgah kedai cari lauk pauk. Ohhh.. sangat tertekan bila tiap2 hari memikirkan lauk apa nak dimasak. Pusing sana pusing sini last2 ambil ikan 3 ekor, udang halus2 buat rencah dan kacang buncis. Balik rumah macam biasa bersilat kat dapur sementara Ilham

Ulser.. Tolong..

[pic credit to: encik google] Merana betullah. Ulser ada tiga tumbuh kat bibir ni. Nak makan pun tak selesa. Dah le asyik nak mengunyah je ni. Bila telanggar sikit, rasa berderai air mata keluar. Maybe kurang minum air tu yang berlonggok2 ulser tumbuh. Petua yang saya tahu la kalau kena ulser, sapu dengan marjerin tempat

Petua Kemesraan Rumahtangga

[copy & paste from email untuk renungan bersama] Kemesraan adalah antara cara mengekalkan keharmonian rumahtangga & Rasulullah telah mencontohkan kemesraan tersebut dengan isteri-isteri baginda.  Tidur dalam satu selimut bersama isteri Dari Atha` bin Yasar: “Sesungguhnya Rasulullah s.a.w. dan Aisyah r.a biasa mandi bersama dlm satu bejana. Ketika baginda sedang berada dlm satu selimut dgn Aisyah,
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!