31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 30 

assalamualaikum.. salam jumaat. hari ke 30 dengan tajuk “Ucapan Untuk Followers”. sorry akak tayang muka garang lagi k-rek. akak hanya menjiwai watak gitewwww. muka akak tak macam ni sebenarnya hehehe. gambar tu makeover dari MUA Wawa Ashihara untuk sesi photoshoot JDT Blogger oleh photographer wanita kita Uyul Rosli. thanks korang. uolls yang nak guna perkhidmatan diorang boleh PM…Continue reading 31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 30 

31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 29

morning uolls. dah hari ke 29. hari ni tajuknya “Menu Sarapan” dan kebetulan sarapan ummi ilhams pagi ni meriah sesangat. habislah menternak lemak je kerjanya. petang ni kita aerobik bakar balik lemak ekeke. menu pertama semalam memang siap2 order dengan officemate, ankel nazame hehehe. sedap mac & cheese air tangan orang bujang hahaha. pack besar…Continue reading 31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 29

31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 28

semakin menuju hari2 terakhir.ohhh i is sedih ekeke. tajuk cabaran day 28 hari ini, “Pakaian Hari Ini” atau sebutan anak2 muda hipster sekarang OOTD outfit of the day. ceh gitu. hari ni ummi ilhams pergi office pakai seluar dah blouse uolls. kerja akak ni memang ikutkan taklah boleh senang lenang nak berjubah..berbaju kurung.. mahupun berskirt…Continue reading 31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 28