Cerita Lucky Draw di Shaklee JB Branch.. Yeay! Dapat Vivix.. Keychain

Assalamualaikum.. Cerita hari Sabtu, dapat berita gembira dari Mommy Salwa. Berita apa? Jom baca dulu ya hehehehe. Hari Jumaat Ummi gigih kumpul order Shaklee nak cukupkan 200 uv untuk layak mendapat cabutan bertuah di semua branch sempena Hari Malaysia. Alhamdulillah tercapai dan Ummi dengan muka tak malunya kirim Mommy Salwa ke branch. Hadiah cabutan bertuah…Continue reading Cerita Lucky Draw di Shaklee JB Branch.. Yeay! Dapat Vivix.. Keychain

650 total views, no views today

Kekal Segar Dengan Performance Drink Dari Shaklee

Hai korang. dah balik mengundi ke? Jangan lupa minum Performance Drink dari Shaklee. Produk terbaik yang membantu memberikan tenaga berpanjangan untuk yang mengamalkannya. Nak balik mengundi tu drive jauh-jauh elok ambil Performace Drink tau. Bagi segar sikit biji mata tu hehehe. Bulan puasa dah nak dekat ni. Bagus juga tau korng standby setong kat rumah.…Continue reading Kekal Segar Dengan Performance Drink Dari Shaklee

Promosi Pelancaran YOUTH – March 2018

Today is the day!!! Yeay!!! 1 Mac 2018 bermulalah promo sempena perasmian produk penjagaan kulit terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH menggantikan Nutri White. Jom tengok set yang ditawarkan oleh Shaklee yang pastinya berbaloi-baloi. Korang boleh baca details setiap produk di dalam entri yang lepas ya. >> YOUTH® Skin Care | Produk Penjagaan Kulit Terbaru Dari…Continue reading Promosi Pelancaran YOUTH – March 2018

YOUTH® Skin Care | Produk Penjagaan Kulit Terbaru Dari Shaklee

RANGKAIAN PENJAGAAN KULIT YOUTH Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Janji kami ialah rangkaian penjagaan kulit YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda.…Continue reading YOUTH® Skin Care | Produk Penjagaan Kulit Terbaru Dari Shaklee