PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

cerita weekend lepas. PTP Annual Dinner 2014 yang bertemakan “Retro Night”. jenuh juga sebenarnya nak memikirkan apa pakaian sesuai untuk mak buyong. kesian ilham kena tinggal dengan mama cu. sorry ye sayang, anak tak boleh bawa. kalau boleh bawa sah2 ummi angkut ilham.   ok jom tengok gambar. gambar yang cun tu dah tentulah dari DSLR babah. […]

Kepenatan Main Bowling

Kepenatan Main Bowling, a photo by herneesamshudin on Flickr. Inilah bahana jarang berbowling. Bukan saya, tapi En. Nazir yang tiba2 dapat hasutan main bowling dari En. Kam semalam. Awal2 malam dia dah terbongkang tak sedarkan diri. Lantai pun lantailah. Kesian En. Nazir penat sangat agaknya. Entah bola bowling yang berat berapa kilo le agaknya yang […]

Isi Perut Bagi Kenyang

Lepas kereta dah ok..kami terus plan nak isi perut dulu..kang duk sibuk pilih kain langsir..terpengsan kelaparan pulak.. tak berlengah kami terus ke KFC..dekat area situ juga.. makan dengan bersungguh² ya..perut sangat lapar gila..hehehe~ dah siap makan..kami terus ke Starworld Lighting..nak carikan Kak Andak kipas..kami pun beli kipas kat kedai ni..service dia bagus.. promoter nya Edwin..very […]

Selamat Pengantin Baru Azie & Elly

Selamat Pengantin Baru saya ucapkan untuk Armizah dan Haslee..Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..Sebagai kawan saya hanya mampun mendoakan..kerana saya juga masih mentah dalam alam rumahtangga.. Perancangan asal saya ke rumah pengantin dalam pukul 2pm..dah janji dengan Dida, Mummy Dasy dan Seed..kawan² yang saya jumpa saya pesan maklumat yang sama..tapi akhirnya saya yang terlambat..minta maaf […]

Dinner @ Gerai Kaki Bukit

Balik dari keje tadi lebih kurang pukul 7 lebih..jengah di dapur lauk masih ada..tapi isi ayam dah tak ada..oleh kerana vitamin M banyak dalam badan..saya ajak En. Nazir makan luar saja..hehehe~ mula² nak pergi berdua saja..memandangkan Anna dan Ila ada..saya ajak mereka berdua..pada awalnya Anna jual mahal..kononnya dah kenyang makan dengan Ila..tup² tiba² nak ikut..Ila […]

Photo of The Week 9

Pagi tadi..En. Nazir bagitahu saya.. malam tadi dia jengah fp Photographer kami.. En. Fendy.. tajuk entry dia “Photo of The Week 9” baca punya baca rupanya.. FY Photography dapat tempat kedua minggu ke 9.. dalam Wedding In The World Entry dia as below.. Friday, 20-Feb-2015 02:07Email Share Bookmark Photo Of The Week – Weddingsintheworld.com FYPHOTOGRAPHY […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!