Category: Hubby

PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

cerita weekend lepas. PTP Annual Dinner 2014 yang bertemakan “Retro Night”. jenuh juga sebenarnya nak memikirkan apa pakaian sesuai untuk mak buyong. kesian ilham kena tinggal dengan mama cu. sorry ye sayang, anak tak boleh bawa. kalau boleh bawa sah2 ummi angkut ilham.   ok jom tengok gambar. gambar yang cun tu dah tentulah dari DSLR babah.

Kepenatan Main Bowling

Kepenatan Main Bowling, a photo by herneesamshudin on Flickr. Inilah bahana jarang berbowling. Bukan saya, tapi En. Nazir yang tiba2 dapat hasutan main bowling dari En. Kam semalam. Awal2 malam dia dah terbongkang tak sedarkan diri. Lantai pun lantailah. Kesian En. Nazir penat sangat agaknya. Entah bola bowling yang berat berapa kilo le agaknya yang

Isi Perut Bagi Kenyang

Lepas kereta dah ok..kami terus plan nak isi perut dulu..kang duk sibuk pilih kain langsir..terpengsan kelaparan pulak.. tak berlengah kami terus ke KFC..dekat area situ juga.. makan dengan bersungguh² ya..perut sangat lapar gila..hehehe~ dah siap makan..kami terus ke Starworld Lighting..nak carikan Kak Andak kipas..kami pun beli kipas kat kedai ni..service dia bagus.. promoter nya Edwin..very

Selamat Pengantin Baru Azie & Elly

Selamat Pengantin Baru saya ucapkan untuk Armizah dan Haslee..Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..Sebagai kawan saya hanya mampun mendoakan..kerana saya juga masih mentah dalam alam rumahtangga.. Perancangan asal saya ke rumah pengantin dalam pukul 2pm..dah janji dengan Dida, Mummy Dasy dan Seed..kawan² yang saya jumpa saya pesan maklumat yang sama..tapi akhirnya saya yang terlambat..minta maaf

Dinner @ Gerai Kaki Bukit

Balik dari keje tadi lebih kurang pukul 7 lebih..jengah di dapur lauk masih ada..tapi isi ayam dah tak ada..oleh kerana vitamin M banyak dalam badan..saya ajak En. Nazir makan luar saja..hehehe~ mula² nak pergi berdua saja..memandangkan Anna dan Ila ada..saya ajak mereka berdua..pada awalnya Anna jual mahal..kononnya dah kenyang makan dengan Ila..tup² tiba² nak ikut..Ila

Photo of The Week 9

Pagi tadi..En. Nazir bagitahu saya.. malam tadi dia jengah fp Photographer kami.. En. Fendy.. tajuk entry dia “Photo of The Week 9” baca punya baca rupanya.. FY Photography dapat tempat kedua minggu ke 9.. dalam Wedding In The World Entry dia as below.. Friday, 20-Feb-2015 02:07Email Share Bookmark Photo Of The Week – Weddingsintheworld.com FYPHOTOGRAPHY

Makan ler pulak

Kami bertolak dari Pantai Punggur lebih kurang pukul 7pm..bila sampai Pontian perut rasa sangat lapar..En. Nazir ajak berhenti makan dulu..tapi kami sangat tak tahu kedai mana yang best..pusing punya pusing..kami berhenti di gerai sebelah stesyen bas.. Satu perkara yang saya tak suka..bila gerai beratur banyak²..sukar nak membuat pilihan..kami akhirnya memilih gerai yang ramai pelanggan..kemungkinan gerai

Bercanda Di Pasiran Pantai..ahaks!

Sebelum meneruskan perjalanan balik ke GP..chewah ayat~ kami sempat singgah ke Pantai Rekreasi Punggur..masih lagi dalam kawasan Batu Pahat..Rengit kot..saya belum jelajah seluruh BP..masih fail peta BP.. ;-pSaja ambil angin..sekali sekala nak bercanda dgn En. Nazir..Hari Ahad ramai juga orang datang ke sini..Mungkin ada yang memancing.. ada juga anak² kecil yg mandi manda..haiikkk? air surut

Borong Kerepek Salleh Foods

Semalam before bertolak dari B.Pahat ke Gelang Patah..kami sempat singgah ke Salleh Foods Industries Sdn Bhd..haaa..bagi nama penuh lagi.. ;-psemenjak dah kawin dgn En. Nazir ni..tiap kali balik kampung mesti singgah sini..tujuan utama..memborong kerepek..dan selebihnya mencuci mata..hehe~ rambang mata bila saya tengok kerepek beratur di rak² yg ada..rasa macam nak beli semua..agak melampau pulak kalau

Survey2 di Tampoi Indah

Dari Taman U kami bergegas ke Taman Tampoi Indah..kami ke Tampoi Lighting..nak survey kipas..kipas living hall takde dalam pakej ye..so kena beli sendiri..hehehe~ kami dah terpesona dgn kipas ngn kembang kuncup ni..before ni tengok Eric Leong promote kipas mcm bentuk bunga..bila dah terjumpa..telan air liur tengok price dia..rm1208..owwhhhh..tidak mampu saya..rasa sejuknya sama juga kan..hehe~ so
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!