Category: Live Blogging

Menu Pasar Malam Saje ;-)

Balik kerja pesan kat Ayu suruh pergi pasar malam, sebab rasa malas nak masak. Ayu kata nak datang rumah makan sama2 dengan Adik sekali. Banyak betul dorang beli makanan dah macam untuk makan sepuluh orang. Menu utama, nasi kerabu yang sedap πŸ™‚ Sila jamu mata anda ye πŸ™‚ Si kecik tu jadi pemerhati je la

Ole2 Dari Bandung

Yeay! Dapat ole2 dari Bandung, Ita bagi. Thanks Ita. Saya dapat telekung dan fridge magnet, Encik Nazir dapat t-shirt. Thanks again Ita bertambah koleksi fm akak, kiut pulak tu logo twitter yang penting both telekong and fm tu kaler pink.. I loiiikee πŸ™‚ Hernee Nazir – Semalam saya cuti sebab baby sitter Ilham balik kampung,

For Your Eyes Only ;-)

Kolestrol hari Jumaat lepas. Sila tengok, jangan komen apa2 sebab orang tua pesan “rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari” ngeh2 πŸ˜‰ Whooper Jr. Burger King – Capt Akashah belanja.. tq πŸ™‚ Pisang Goreng – Niza belanja.. tq πŸ™‚ Ciskek & Tart tak tahu tajuk – Kak Intan bawak balik opis.. tq πŸ™‚ Burrpppp.. kenyang.. alhamdulillah
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!