Selamat Pengantin Baru Bella & Suami (11 Nov 2017)

Selamat Pengantib  Baru buat Bella dan suami. Semoga jodoh berpanjangan hingga ke syurga dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah. Sempat juga kami ke majlis kahwin Bella, geng netball. Kami tiga beranak je datang lepas majlis ihtifal Abang Ilham dan lepas hantar Babah ke tournament volleyball. Tengoklah budak berdua tu, macam-macam gaya. Ilham tanya Ummi mana…Continue reading Selamat Pengantin Baru Bella & Suami (11 Nov 2017)

Selamat Pengantin Baru Affandi & Isteri

Hari ni makan tengahari free bersama geng Jumaat. Makan nasi minyak pengantin Affandi Rahilah dan isteri. Tak dapat jumpa pengantinnya, tapi entri ni khas untuk pengantin walaupun gambar makan kitorang yang lebih ekekeke. Waktu rehat kami sampai ke Jalan Rokam ni, memenuhi undangan pengantin hehe. Pengantin tu ex-student Ummi masa mengajar Form 6 di SMK…Continue reading Selamat Pengantin Baru Affandi & Isteri

Selamat Pengantin Baru Zam & Diana (14 Ogos 2016)

“Selamat Pengantin Baru Zam & Diana” semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah.sempatlah ummi ilhams conteng2 buat doodle tu lekat di kotak hadiah. (itu bukan tangan ummi)  projek frame doodle hadiah untuk pengantin tunggu nanti dipos ye hehehe. alhamdulillah akhirnya dapat juga kami menghadirkan diri ke majlis perkahwinan zam…Continue reading Selamat Pengantin Baru Zam & Diana (14 Ogos 2016)

Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan

#ummiilhambffwedding eceehhhhh tetiba nak berhashtag bagai. actually dua2 punya majlis hari yang sama. sorang ex-housemate UiTM.. ex-housemate rumah abang mat.. sorang lagi kawan baik depan rumah.. oleh kerana babah ilham photographer untuk wedding kawan baik depan rumah, maka tak dapatlah nak datang majlis Lyn kat Benut hari yang sama. lagi pun ummi ilham nak merewang…Continue reading Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan