Category: Fren’s Wedding

Selamat Pengantin Baru Affandi & Isteri

Hari ni makan tengahari free bersama geng Jumaat. Makan nasi minyak pengantin Affandi Rahilah dan isteri. Tak dapat jumpa pengantinnya, tapi entri ni khas untuk pengantin walaupun gambar makan kitorang yang lebih ekekeke. Waktu rehat kami sampai ke Jalan Rokam ni, memenuhi undangan pengantin hehe. Pengantin tu ex-student Ummi masa mengajar Form 6 di SMK

Selamat Pengantin Baru Zam & Diana (14 Ogos 2016)

“Selamat Pengantin Baru Zam & Diana” semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah.sempatlah ummi ilhams conteng2 buat doodle tu lekat di kotak hadiah. (itu bukan tangan ummi)  projek frame doodle hadiah untuk pengantin tunggu nanti dipos ye hehehe. alhamdulillah akhirnya dapat juga kami menghadirkan diri ke majlis perkahwinan zam

Selamat Pengantin Baru Harlina & Pasangan Serta Khairul Bariah & Pasangan

#ummiilhambffwedding eceehhhhh tetiba nak berhashtag bagai. actually dua2 punya majlis hari yang sama. sorang ex-housemate UiTM.. ex-housemate rumah abang mat.. sorang lagi kawan baik depan rumah.. oleh kerana babah ilham photographer untuk wedding kawan baik depan rumah, maka tak dapatlah nak datang majlis Lyn kat Benut hari yang sama. lagi pun ummi ilham nak merewang

{Fren’s Wedding} Selamat Pengantin Baru Uncle Kamarul & Auntie Mastura :)

ok..sorry encik dan puan perantin.. baru nak story mory.. inilah tujuannya kami ke negeri sembilan di hari raya ke 7.. nak menghadiri babah’s bff uncle kamarul’s wedding.. majlisnya di kuala pilah.. taman apa entah tak ingat pulak 😉  akhirnyaaaaaa.. uncle kam bertemu jodoh.. pengantin lelaki baru sampai.. eceeeehhh..padahal dup dap nak sanding 😉 berjalan menuju

Selamat Pengantin Baru Zuraini

Selamat Pengantin Baru untuk Zuraini dan suami15 November 2009 semalam saya menghadiri majlis perkahwinan ex-student form 6 dulu. dia adik kepada kawan saya juga. En. Nazir kerja jadi saya pergi saing2 dengan anak murid, adik dan cousin. terasa muda pulak hehehehe~ yang anak muridnya berapa ketul tu je ha. yang lain ada tak sampai lagi
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!