Category: Hobbies

Bakal Kembali Semula Menjadi Kaki Novel

Assalamualaikum.. Semalam masa ronda-ronda AEON Mall Bukit Indah, sempat juga singgah di kedai buku Popular. Ummi memang tak berhajat nak beli apa-apa, cuma saja temankan Kak Leen nak cari buku rujukan anak-anak. Pusing punya pusing Ummi terbeli juga set latihan Bahasa Melayu, English, Matematik dan Sains untuk Ilham. Pusing-pusing lagi saja nak cuci mata di

Rezeki Babah Memancing Ikan

Macam yang sebelum-sebelum ni Ummi pernha kongsikan hobi Babah Ilhams ni memancing. Semenjak dah tak kerja shift ni, weekend mudah sikit la dia nak spend time untuk layan hobi dia ni. Ini rezeki minggu lepas, Babah memancing di Kolam Pak Abu. Sila abaikan gambar bontot kuali yang hitam tu ya, sila fokus pada ikan. Itu

Babah dan Geng Futsal

Malam semalam Babah join geng-geng futsal main futsal di Danga Futsal Centre, Kg. Sungai Danga. Ikut plan asal Babah nak bawa kami semua. Sekali dari pagi bawa ke petang pakcik-pakcik kenet ni tak tidur-tidur. Lepas maghrib Babah cakap kami tak payah ikut nanti bebudak mengantuk nak ajak balik. Ummi redho je, dapatlah update blog hehehe.

Kepenatan Main Bowling

Kepenatan Main Bowling, a photo by herneesamshudin on Flickr. Inilah bahana jarang berbowling. Bukan saya, tapi En. Nazir yang tiba2 dapat hasutan main bowling dari En. Kam semalam. Awal2 malam dia dah terbongkang tak sedarkan diri. Lantai pun lantailah. Kesian En. Nazir penat sangat agaknya. Entah bola bowling yang berat berapa kilo le agaknya yang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!