Our 10th Wedding Anniversary – 181018

HAPPY 10TH WEDDING ANNIVERSARY BABAH! Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 10 tahun dah hidup bersama dan dikurniakan hero-hero penenang mata penyejuk hati. Terima kasih kerana sanggup melalui 10 tahun yang penuh dugaan. Semoga anak-anak syurga kita menanti Ummi Babah di sana. Terima kasih menerima isteri yang serba kekurangan ni seadanya walaupun kadang-kadang ada masa…Continue reading Our 10th Wedding Anniversary – 181018

650 total views, 1 views today

7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

abaikan fizikal kami yang selim melim 7 tahun lepas. ohhh masa ni pinggang mak macam kerengga uolls. sekarang? kumpul beratus ekor kerengga pun tak dapat jumpa mana satu yang mirip pinggang mak.. ekeke.. abaikan juga muka pengantin yang first time kena solek beriya tu. saya memang tak minat bersolek. hehe. Every year, our anniversaryBecomes more…Continue reading 7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

Our 2nd Wedding Anniversary – 18 October 2010

  Happy 2nd Wedding Anniversary to my beloved hubby.. Mohd Nazir Mahat.. [18 October 2010] Untuk suami tersayang.. Terima kasih kerana masih setia dan sabar melayan kerenah saya. Terima kasih kerana masih menerima saya seadanya. Terima kasih kerana telah memberikan saya sebuah kehidupan yang sempurna.  Terima kasih kerana menyayangi saya yang serba kekurangan ini. Terima kasih kerana…Continue reading Our 2nd Wedding Anniversary – 18 October 2010