Category: Wedding Diaries

18 October 2020 | Happy 12th Wedding Anniversary My Dear Husband!

18 October 2020 | Happy 12th Wedding Anniversary My Dear Husband! | Alhamdulillah.. 12 years and still counting. Terima kasih untuk segalanya. Terima kasih kerana menerima setiap kekurangan yang ada pada seorang isteri yang tak sempurna. Semoga jodoh kita hingga ke syurga. Semoga Allah panjangkan usia kita berdua untuk sama-sama membesarkan anak-anak. I am blessed!

11 Years & Still Counting.. Happy Anniversary Babah!

View this post on Instagram Alhamdulillah.. for the wonderful 11 years.. real love stories never have endings ❤️.. gitchewww . @mnmphotobiz . #HNweddingdiaries #weddinganniversary #herneenazirdotcom A post shared by Hernee Nazir (@herneenazir) on Oct 17, 2019 at 6:21pm PDT 11 Years & Still Counting.. Happy Anniversary Babah! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah.. syukur masih dipinjamkan seorang lelaki

Our 10th Wedding Anniversary – 181018

HAPPY 10TH WEDDING ANNIVERSARY BABAH! Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 10 tahun dah hidup bersama dan dikurniakan hero-hero penenang mata penyejuk hati. Terima kasih kerana sanggup melalui 10 tahun yang penuh dugaan. Semoga anak-anak syurga kita menanti Ummi Babah di sana. Terima kasih menerima isteri yang serba kekurangan ni seadanya walaupun kadang-kadang ada masa

7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

abaikan fizikal kami yang selim melim 7 tahun lepas. ohhh masa ni pinggang mak macam kerengga uolls. sekarang? kumpul beratus ekor kerengga pun tak dapat jumpa mana satu yang mirip pinggang mak.. ekeke.. abaikan juga muka pengantin yang first time kena solek beriya tu. saya memang tak minat bersolek. hehe. Every year, our anniversaryBecomes more

Our 2nd Wedding Anniversary – 18 October 2010

  Happy 2nd Wedding Anniversary to my beloved hubby.. Mohd Nazir Mahat.. [18 October 2010] Untuk suami tersayang.. Terima kasih kerana masih setia dan sabar melayan kerenah saya. Terima kasih kerana masih menerima saya seadanya. Terima kasih kerana telah memberikan saya sebuah kehidupan yang sempurna.  Terima kasih kerana menyayangi saya yang serba kekurangan ini. Terima kasih kerana

Santai Di Nando’s JJ Bukit Indah

Semalam yang indah kami separuh hari dihabiskan di rumah saja. Pagi sarapan di Poyot lepas tu lepak-lepak di rumah, sambil didatangi tetamu makcik-makcik group Yassin mak. Orang datang tu bawa rezeki, jadi wajib melayan tetamu ye 🙂 Semalam kepada semalam kami ke open house Mie anak angkat mak. Entah apa silap makan, En. Nazir sakit

Photo of The Week 9

Pagi tadi..En. Nazir bagitahu saya.. malam tadi dia jengah fp Photographer kami.. En. Fendy.. tajuk entry dia “Photo of The Week 9” baca punya baca rupanya.. FY Photography dapat tempat kedua minggu ke 9.. dalam Wedding In The World Entry dia as below.. Friday, 20-Feb-2015 02:07Email Share Bookmark Photo Of The Week – Weddingsintheworld.com FYPHOTOGRAPHY
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!