Tahniah DPM Netballers!

Tahniah uolls, dapat tempat kedua untuk Netball Tournament 2017 di JMF Camp Court, tak sia-sia korang berlatih hari-hari. Harap Ummi pun istiqomah dapat join training hari-hari supaya Ummi cepat kurus ekekeke. Ok, Ummi tak main pun, baru je training semula badan berat lagi tak fit hehehe. Alkisah bila Ummi tak main, ada la orang tu meleleh […]

Breakfast of The Day – 090717

Saja nak tayang menu breakfast pagi tadi. Lontong kering sedap yummeh hehehe. Nak makan rendang daging tak ada pula hari ni. Jadi ambil ayam masak merah. Memang sedap macam biasa tapi BUKAN Dari Dapur Hernee Nazir hehe ni Dari Dapur Warung Poyot. Sila telan air liur tengok gambar tu ya ✌✌✌✌✌

Fresh Seafood Di Kg. Pendas Baru, Gelang Patah

Cerita hari Sabtu, macam biasalah hari bersantai-santai. Pagi lepas sarapan di Warung Poyot, kami terus ke Kg. Baru Pendas cari fresh seafood. Budak-budak tu bila terlepas gini biasalah excited. Mak jalan belakang biar bapaknya yang urus bebudak. Geram tengok ikan-ikan segar. Tapi bila dah sampai sini rambang mata nak beli yang mana satu. Macam biasa, […]

Faisal’s Birthday Celebration @ Pink Daisy Bakery & Cafe, Taman Perling

aktiviti hari sabtu kami minggu ini ialah.. menghuru harakan sambutan hari lahir kecil2an faisal mustaqim. malam mama jie whatsapp jemput datang.dan minta confirmkan sebab nak booking bagai.macam ye tak ye lagi nak confirmkan kehadiran tu kan.akhirnya pujuk2 babah kata ok yeay!small celebration ni dibuat di pink daisy bakery and cafe, taman perling.memang tak pernah menjejakkan […]

Mandi Manda @ Legoland Water Park

cerita tertangguh tertunggak lagi. cerita bermandi manda di legoland water park. ummi tunaikan permintaan abang ilham yang nak mandi manda di legoland. dah lama sangat tak jejak kaki ke sana sejak annual pass expired. kesian abang ilham. jadi jomlah kita mandi manda. babah tak join sebab ada tournament badminton PTP. kami ke sana dengan nenek, […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!