Category: Dreams

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 28 – Impian Saya

cabaran blogging day 28 weehhhuuu 2 days to go.. impian saya.. ye saya.. hernee binti samshudin..   #throwback wedding ider dan kina.. masa ni tengah pregnantkan arwah syakir..    banyak impian saya.. antaranya ialah.. 1. Nak jadi Working At Home Mom – nak bisnes Shaklee fulltime dari rumah sambil jaga anak sendiri.. ohhh heaven kan.. nak heret juga babah

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 – Vision Board

cabaran hari ke 10 – Vision Board saya nak share Vision Board saya bersama Shaklee..   hernee yang dulu.. malu2 nak share kebaikan produk shaklee.. walaupun dia sendiri dah ada pengalaman consume set menyusu shaklee.. makan dalam tahun 2011 beli dengan mami Salwa, masuk ahli 2012.. tanpa fokus.. share juga pada kawan2, tapi jual sambil lewa.. kalau ada

MTest

Esok saya ade ujian bertulis..MTest Ujian utk Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI)..Mencuba nasib utk kali ke 5..Mane la tau kot ade rezeki..Tak salah mencuba kan..Lagi pun cita2 tu masih membara..ewah..hehehe~ Kali ni lokasinya di IPGM Kampus Temenggong Ibrahim, Larkin..Pukul 8am haruslah terpacak kat sane..Exam start pukul 9am.. Makanya En. Nazir kena lah bersabar menunggu saya..Exam

9297

Isyhh..keta ni tiru no keta saya arrr…hehehe~ prasan! Semalam lunch hour saya tak balik ke rumah..Hujan rasa sangat malas..So saya n the 1 n only geng makan.. Mint..Juz gi tapaw makanan kat café jek.. Mase nak parking keta saya jumpe keta nie..WJG 9297.. no keta ni same dengan no keta saya tau..Keta saya JJD 9297..Tapi

♥ Selamat Tahun Baru

Salam Maal Hijrah & Selamat Tahun Baru 2009.. Emmm..pejam celik pejam celik dah abis tahun 2008..Belum terlambat lagi rasenye nak wish kat semua..Banyak kenangan yang saya dapat dlm tahun nie..Ade manis..pahit..masam..masin..semua bercampur.. Antara yg manis..♥ 16/5 ~ sempena birthday saya ke 28.. saya bertunang..♥ 18/10 ~ saya berkahwin ngan En. Nazir..hehehe~Antara yg pahit..masam..masin (dugaan~)♥ 16/12

Kisah kembar

Ya Allah..nape la dr tadi perut aku terasa lapar gile..huwaaaaa..sik keje nak mkn jek rasenye..lunch td aku mkn mee bandung jek..tu yang cpt je lapo smule..padankn muke..hahahaha..emm..dh lame geng2 mkn x ajak mkn kt warung mee udang..so td ktorang lunch kt sane..tibe2 tekak aku trase nk mkn mee bandung..b4 ktorang smpai aku dh call dlu
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!