MTest

Esok saya ade ujian bertulis..
MTest Ujian utk Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI)..
Mencuba nasib utk kali ke 5..
Mane la tau kot ade rezeki..
Tak salah mencuba kan..
Lagi pun cita2 tu masih membara..
ewah..hehehe~

Kali ni lokasinya di IPGM Kampus Temenggong Ibrahim, Larkin..
Pukul 8am haruslah terpacak kat sane..
Exam start pukul 9am..

Makanya En. Nazir kena lah bersabar menunggu saya..
Exam lebih kurang 2hrs 30mins..
silap² kuar tanduk En. Nazir tunggu..hehe~
tak pen anti suruh dia round 1 JB..

Lepas balik MTest terus nak balik kampung..
dah lame tak jengah my MIL kat Senggarang, Batu Pahat..
mesti dia rindu dgn menantu dia ni..hehe~ perasan!

Plan asal nak balik kampung malam ni..
Dpt la tidur 2 malam kat sana..

nasib baik Gee ingatkan ade MTest..
kalau tak melepas la saya utk tahun ni….hehe~
Ape pun saya akan mencuba sedaya upaya saya..
kalau ade rezeki Insya’Allah tak kemana..
selagi umur saya belum mencecah 35tahun..
selagi tu saya akan mencuba..
Doa kan saya pass this exam ae..

Nota kaki: To Gee..good luck ae..semoga kita sama² dpt jawab..& thanks print kan tiket ujian tu..hehehe~ & to all yg akan menghadiri MTest..good luck too..usaha + tawakal + redha..chewah~

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!