Category: TAG

Menjawab Tag & Menepek Award

Dah lama tak menjawab tag. 1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. – DONE 2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. – my BFF– ada 1 hero dan 1 heroin– suara nyaring ;p– kuat ketawa 3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri. makan. of course (tiru Mummy Dasy punya 1st

Tag Toilet

Menjawab tag Siti yang dah berkurun terperam. Ampun Siti ;-p 1. Bila kali terakhir anda cuci toilet– Hujung minggu yang lepas..selalunya masa ni la kami cuci toilet masing-masing. En. Nazir toilet di bahagian dapur dan saya toilet di dalam bilik. 2. Pencuci apa yang anda guna– Pencuci jenama Zhulian. Saya memang suka pencuci ni sangat

Vespa 3logger Award Friendship

Pagi ni saya cuba nak melangsaikan hutang tag dari Siti@Nurie.. a) Copy badge “Vespa 3logger Award Friendship” di atas untuk diletakkan di blog anda. b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. Siti@nurie ibu kepada Damia.. tinggal di Kulai.. walaupun kami hanya berkomunikasi di alam maya tapi saya yakin Siti ni ramah tamah

Tag from Mama Danish

For the instructions, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter- translations below. Tag six of your friends and inform them of the tag. Have fun. TRANSLATION: A – ka—-F – lu—- K – me—- P – no—- U – do—- Z – zi B –

Tag: Wallpaper from Neezareef

Tag dari Neezareef..masa tengah rajin lah kena menjwab tag.. ye tak.. ;-p Arahan: 1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jngan tipu2 ek x suke… Dengan tidak menipunya..inilah wallpaper saya..sejak bulan Oktober 2008.. 2) bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh… on je PC terus Nampak muka En. Nazir..tak ke semangat tu

Tag Umi Nawfal..anda pemandu???

Tag dari Umi Nawfal 1) Anda boleh memandu? boleh jek~ 2) Memiliki lesen memandu? Sejak bila? mestilah ada..sejak tahun 2004.. 3) Bila tarikh luput ? 07/07/09..senang nak ingat coz setakat ni maintain 07/07.. 4) Dimanakah anda mengikuti kelas memandu? masa study di Melaka..lupa pulak nama driving school tu..kat Ayer Keroh Melaka 5) Instructor pertama anda?

Tag from Mummy Dasy

Tag from Mummy Dasy..Buat modal update blog..hehehehe~ 1) Adakah anda suka blogging? Kenapa? Sangat lah suka adanya..tak makan pun tak apa..hehehe~ tipu..kerana tak blog sehari saya akan jadi angau dan gila bayang dgn blog..sehingga terbawa² dlm mimpi..cheh~ 2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5 Blog semua yg saya yg saya follow..lebih dari 5

Tag from Princess Redbloodsnow

Saya telah di tag oleh si cantik manis Princess Redbloodsnowsaya sangat admire dengan mata dia.. ;-ptengah rajin nak menjawab tag..jadi tak perlu berlengah..kelak basilah tag dari Zie ni..hehe~ 1.Letakkan gambar profile anda: Inilah gambar profile saya setelah berumah tangga..hehehe~sebelum gambar saya seorang saja..gambarnya masih ada dalam simpanan saya.. 2.Terangkan maksud gambar itu: Maksudnya..gambar ini di
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!