Category: Award

Menjawab Tag & Menepek Award

Dah lama tak menjawab tag. 1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. – DONE 2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. – my BFF– ada 1 hero dan 1 heroin– suara nyaring ;p– kuat ketawa 3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri. makan. of course (tiru Mummy Dasy punya 1st

Friendly Blogger Award 2009

Dapat award dari Mummy Dasy. Minggu lepas dia bagi, minggu ni saya baru sempat menepek di blog. Thanks Long! Seterusnya, saya nak bagi award ni kepada semua follower blog saya ni. Silakan. Jangan malu-malu. [Nota hari Isnin: Ada banyak juga cerita hujung minggu yang nak saya kongsi. nanti bila free saya update]

Yeay! Ada Award

Baru perasan dapat award ;p The Rules: 1. Accept the award, post it in your blog together with the name of the person who granted you the award Done. Award dari Umi Sufira yang sedang aktif berjogging ;p Tq Mimi.. 2. Pass it on the other 15 blog that you’ve newly discovered. Remember to contact

Award Di Pagi Hari

Pagi-pagi saya dah kutip award di blog Kak Ninie.. Award untuk follower yang terawal..saya follower yang ke-3..Thanks kak.. lain kali bagilah lagi..hehehe~ kawan-kawan boleh jengah blog dia.. tambah-tambah kenalan.. [Kak saya promote blog akak ni..ada additional award tak? hehehe]

Vespa 3logger Award Friendship

Pagi ni saya cuba nak melangsaikan hutang tag dari Siti@Nurie.. a) Copy badge “Vespa 3logger Award Friendship” di atas untuk diletakkan di blog anda. b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. Siti@nurie ibu kepada Damia.. tinggal di Kulai.. walaupun kami hanya berkomunikasi di alam maya tapi saya yakin Siti ni ramah tamah

Award From Syahza

Ini pula award dari Syahza..baru hari ni nak tepek di blog saya..kenapa hari ni rajin sangat nak tepek award ek?hehehehe~sebab dah tak tau nak buat apa di rumah..jadi kita kumpul award yang ada.. To my followers..Jangan malu2 ambil award ni..kalau yang dah pernah dapat kira dapat double lah ye.. ;-p

Malu tapi Mau..ahakss..

Dengan perasaan malu tapi mau..saya dah merembat award ni dari blog Neezareef..hehehe~ kalau dia tak bagi saya pun malu nak ambil..mengenangkan dia kata award tu untuk follower dia..kalau tak silap saya la..hehehe~saya pun ambil je..walaupun baru jadi follower..tak malu sungguh~ saya nak panjangkan award ni kepada..(malas nak link kan..aci aeh.. ;-p) –> Mummy Dasy–> Umi

Awards From Neezareef

Dengan muka yang tak berapa nak malu..saya menepek award yang di sedekahkan oleh Neezareef.. hehehe~ tq Neeza..lain kali bagilah lagi.. ;-p dengan ini saya menganugerahkan award ini kepada..semua bloggger yg tersenarai dalam “I FOLLOW U”silakan ambil jangan malu..jangan segan.. Nota kaki: Petang ni saya menerima berita yg menyedihkan..5.30 saya akan terus bergegas nak bawa mak
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!