Category: TAG

I jumped on a pickle in my car because someone offered me 1,000,000 dollars

Tag yg dah berlapuk dari Mummy Dasy..tiba² teringat nak buat..hehehe~ Keep this going. Type out the sentence you end up with in the TITLE of your note and tag your friends.Have fun. 😀 Pick the month you were born: January——-I kickedFebruary——I lovedMarch——–I karate choppedApril———-I lickedMay———-I jumped onJune———-I smelledJuly———–I did the Macarena WithAugust——–I had lunch withSeptember—-I

Blog ku bukan blogmu.. ;-p

Telah di Tag oleh Mummy Dasy 1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? Life Dreams ♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥ Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family.. 2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya

I ♥ Your Blog Too!

Dapat award dari Mummy Dasy..Saya ni kalau bab award cepat je kan..kalau nak jawab tag..berzaman peram baru keluar n3 nye.. ;-p The rules for the award:Add the logo of the award to your blog.Add a link to the person who awarded it to you.Nominate at least 7 other blogs. ♥Princess Redbloodsnow♥♥Ayu♥♥Syahza♥♥Herni♥ bukan saya okie..ni kembar

My Birthday Wish List TAG

Dah la menyepi rupe²nye byk tag yg kena di settlekan..Kali ni dari Umi Sufira..saya sgt excited nak wat..n harap² En. Nazir bace..hehehe..coz sempat lagi ade 2 bulan lagi kalau dia nak jadikan impian saya ni jadi kenyataan..hehehe..acah jek.. Here goes 1) Make a list of what u want on your birthday2) The list should be

Tag 4 angka

haranFrom Mummy Dasy NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:1. Kak Long (kat umah)2. Che’ Long (zaman sekolah)3. Hernee (family En. Nazir..skema you..)4. Heny (housemate mase zaman U) MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:1. 16 May 1981 – My Birthday2. 9 February 1980 – En. Nazir’s Birthday3. 16 May 2008 – tunang dgn En. Nazir4. 18 October

Tag 6th Photo

Ditag lagi oleh Umi Sufira.. Thanks ye Mimi..rajin betul die mengetag saya.. The challenge is : – GO to your photos folder in your computer -GO to the 6th Folder of your photos -GO to the 6th photos in that folder -Put the picture on your blog & description of it. -Invite 6 friends to

Tag from Mummy Dasy

Lagi satu tag yg dah kena peram.. daha masak ranum dah ni..hehe~ kan saya dah janji nak settlekan semuanye minggu ni.. The rules are 1.copy and paste the question to your blog 2.answer it.. SIMPLE The most sweet moments in your life? married with my ever dearest hubby..Mohd Nazir Mahat.. (macam mimpi tau rasenye..coz mule

Tag dari Fiza

Tag ni dari Fiza (baru je kenal di alam maya) hadoi rase sakit otak nak menjawab neh.. layankan jek la ek.. dah puas fikir ni je yg mampu kuar.. ***The Rules*** Sila berikan kegunaan lain yang digunakan oleh anda kepada barang-barang yang dinyatakan di bawah…(maksudnya bukan kegunaan sebenar barang tu tapi kegunaan tambahan yang anda

Senarai semak

Senarai semak ari ni: Saya ade utang kat blog ni.. 1) Utang tag Mummy Dasy..2) Utang tag Fiza..3) Utang story GH yg blum ade ending..4) Utang story BBQ for February Babies..5) Utang gmbr kawin cousin..6) Utang gmbr kawin sendiri.. (cam dah basi jek) Saya cuba langsaikan this week gak..Tanpa gagal! (ayat poyo boss 7E mase

The Letter ‘H’

Di tag lagi oleh ::Umi Sufira:: *********************************** The rules: It’s harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!