Tag: Wallpaper from Neezareef

Tag dari Neezareef..masa tengah rajin lah kena menjwab tag.. ye tak.. ;-p Arahan: 1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jngan tipu2 ek x suke… Dengan tidak menipunya..inilah wallpaper saya..sejak bulan Oktober 2008.. 2) bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh… on je PC terus Nampak muka En. Nazir..tak ke semangat tu […]

Tag Umi Nawfal..anda pemandu???

Tag dari Umi Nawfal 1) Anda boleh memandu? boleh jek~ 2) Memiliki lesen memandu? Sejak bila? mestilah ada..sejak tahun 2004.. 3) Bila tarikh luput ? 07/07/09..senang nak ingat coz setakat ni maintain 07/07.. 4) Dimanakah anda mengikuti kelas memandu? masa study di Melaka..lupa pulak nama driving school tu..kat Ayer Keroh Melaka 5) Instructor pertama anda? […]

Tag from Mummy Dasy

Tag from Mummy Dasy..Buat modal update blog..hehehehe~ 1) Adakah anda suka blogging? Kenapa? Sangat lah suka adanya..tak makan pun tak apa..hehehe~ tipu..kerana tak blog sehari saya akan jadi angau dan gila bayang dgn blog..sehingga terbawa² dlm mimpi..cheh~ 2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5 Blog semua yg saya yg saya follow..lebih dari 5 […]

Tag from Princess Redbloodsnow

Saya telah di tag oleh si cantik manis Princess Redbloodsnowsaya sangat admire dengan mata dia.. ;-ptengah rajin nak menjawab tag..jadi tak perlu berlengah..kelak basilah tag dari Zie ni..hehe~ 1.Letakkan gambar profile anda: Inilah gambar profile saya setelah berumah tangga..hehehe~sebelum gambar saya seorang saja..gambarnya masih ada dalam simpanan saya.. 2.Terangkan maksud gambar itu: Maksudnya..gambar ini di […]

I jumped on a pickle in my car because someone offered me 1,000,000 dollars

Tag yg dah berlapuk dari Mummy Dasy..tiba² teringat nak buat..hehehe~ Keep this going. Type out the sentence you end up with in the TITLE of your note and tag your friends.Have fun. 😀 Pick the month you were born: January——-I kickedFebruary——I lovedMarch——–I karate choppedApril———-I lickedMay———-I jumped onJune———-I smelledJuly———–I did the Macarena WithAugust——–I had lunch withSeptember—-I […]

Blog ku bukan blogmu.. ;-p

Telah di Tag oleh Mummy Dasy 1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? Life Dreams ♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥ Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family.. 2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!