Babywearing My Babywearing Journey My Breastfeeding Journey My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta 2015 @ KSL Resort, Johor Bahru

alhamdulillah dapat juga menghadirkan diri dalam program Southern Babywearing Fiesta anjuran Selat Tebrau Babywearers. kebetulan babah ilhams off day weekend, jadi plan baik punya. abang ilham ikut babah, ummi bawa adik syamil. pagi sabtu babah dan abang ilham hantar kami ke KSL Hotel. tengahari nanti babah bawa abang ilham pergi rumah pengantin. ikutkan plan asal nak suruh babah bawa abang …

Continue Reading
My Babywearing Journey My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syamil

Babywearing Dad In Action ;)

entri ni bertujuan untuk ambil mood nak ke Southern Babywearing Fiesta esok di KSL Hotel hehehe. poyo jek kan. sebab ummi ilham tak sabar nak join. hehe. muka tak puas hati babah ilham kena snap gambar. sebab dia tak bagi snap hehehe. sorry ye babah.  gambar is kelabu asap hehe. masa ni kat HSA, tengok anis. kami bergilir2 naik ke …

Continue Reading
Babywearing Info Sharing My Babywearing Journey Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta

hai mommies.. sempena International Babywearing Week 2015,Selat Tebrau Babywearers dan Urban Mom menganjurkan program Southern Babywearing Fiesta.mommies yang nak join boleh tengok details di bawah ye.jom sama2 menuntut ilmu insha Allah setakat ni memang berniat nak join.kalau panjang umur tak ada aral melintang ummi ilham dan ilham2nya akan berada di KSL Resort menuntut ilmu.ada door gift dan lucky draw best2 …

Continue Reading
Blog Blogging Life My Babywearing Journey Nuffnang

Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1 SSC Cuddle Me ni. jadi …

Continue Reading
My Babywearing Journey My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak sempat nak bergaya dengan wrap …

Continue Reading
Anything About Me My Babywearing Journey My Birthday My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2 breath in breath out ekekeke. …

Continue Reading